Loppi blogbag Höst 2016!

Jag har fått äran att bli en av de utvalda att testa höstens blogbag från LOPPI.

Testade en i somras som vi verkligen gillade och innehållet i denna är inte sämre!

Innehållet i hösten blogbag:

Colgate tandkräm - Colgate Smiles kids 0-5 är en tandkräm speciellt framtagen för de minsta, med ny mild smak med anpassad fluornivå.

Perfekt och mild smak! Denna används flitigt varje dag när Tuva-Li's tänder ska borstas.

Palmolive barntvål - Magic Softness härlig skumtvål direkt från pumpen med en ljuvlig äppeldoft, som gör det så mycket roligare att tvätta händerna. En banbrytande innovation inom handtvål, som ger skum direkt från pumpen tack vare den unika pumpfunktionen. Berikad med fuktgivande ingredienser och efterlämnar en otroligt mjuk känsla.

Gillar att det går från flytande form till skum enbart genom ett pump på flaskan. Doftar jättegott och den används av både mig som vuxen och av Tuva-Li.

Yoplaits Safari - är den kalasgoda yoghurten som gör varje dag extra rolig för nyfikna och leksugna barn i alla åldrar. Släta, lena och riktigt smarriga smaker, helt utan fruktbitar, att fylla på spralldepåerna med. Safari fruktyoghurt kommer i multipack bägare (6x125g) i tre olika varianter; Safari Djungel (Jordgubb, hallon), Safari Äventyr (Päron-Vanilj, Hallon) och Safari Expedition (Jordgubb, Hallon, Päron-Vanilj).

I blogbagen låg en kupong som vi ännu inte har använt! Men det kommer vi givetvis att göra nästa gång vi ska handla.

Neutral - Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier. 

Denna har vi heller inte hunnit testa! Då jag har ett tvättmedel som redan är öppnat, så känner jag att det är onödigt att ha två stycken öppna. Men jag tror gott om detta tvättmedlet

Comfort - Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologisk testat och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Comfort Sensitive vårdar dina kläder och lakan samt gör dem härligt mjuka och fräscha! 


Samma som med tvättmedlet har jag inte valt att öppna denna än! Perfekt att det är parfymfritt då barns hy är extra känsliga. Så detta blir perfekt att tvätta Tuva-Li's kläder i.

Old El Paso™ - utvecklar nu sitt mexikanska sortiment genom att lansera en minivariant av sin populära mjuka båtformade tortilla Stand ’N’ Stuff™. Nya Mini Stand ´N´ Stuff™ är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta god tortillas men i litet mindre format. Den nya minivarianten gör Old El Pasos mexikanska sortiment ännu mer spännande. Mini är ett bra alternativ för barn under Taco-kvällen men också för övriga familjemedlemmar då den tack vare sin storlek ger nya spännande sätt att äta tacos på. 

Dessa små "båtar" har vi hunnit testa i helgen som var och de var perfekta att hålla i samt att de var i en lagom storlek. Tuva-Li fick mumsa på ett med och det gick hem hos henne. Hon tyckte att det var jätteroligt att man kunde lägga ner majsen från tallriken i den.

Folksam - barnkitet är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. 

Perfekt kit både för barn och vuxna! Jag har lagt ut detta kitet i bilen och jag skulle mer än gärna vilja ha ett där hemma med så man är utrustad om olyckan skulle vara framme.

Storytel - Välj bland tusentals titlar! Upplev kittlande maktspel, ångande passion, träget polisarbete eller roliga barn-/ ungdomsböcker. Med Storytel får du tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan du även läsa som e-bok. I LOPPIblogbag får du 30 gratis dagar med Storytel!

Denna har jag inte hunnit utnyttja än men tänkte göra det i dagarna! Perfekt om man vill lägga sig i sängen lite tidigare en kväll och bara ligga och lyssna på en bra bok.

 
/ Sofia Werlin

Kommentarer

Erika

Kommentar postad den

Vilka toppenbra saker :)

Svar: Ja verkligen superbra ☺️🌸
Sofia Werlin

Kattis

Kommentar postad den

Massa bra saker ju...och Storytel är riktigt bra lär jag säga, har lyssnat på bra böcker många kvällar och promenader!:)

Svar: Ja verkligen toppen ☺️🌸
Sofia Werlin

Miss Tosse queen

Kommentar postad den

Underbar loppibag 😃

Svar: Eller hur är den snygg 😃😍 i Love it!

Svar: Verkligen toppen! ☺️🌸
Sofia Werlin

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Kommentar postad den

Vilken bra grej :)

Svar: Ja verkligen toppensaker ☺️🌸
Sofia Werlin

Mia Forsberg

Kommentar postad den

Ja ett toppenbra paket, så nöjd! :) Du verkar också ha fått ett bra paket, det är alltid skoj! :D Hoppas du har en bra onsdag!

Svar: Ja verkligen ett toppenpaket :)
Sofia Werlin

Mirre

Kommentar postad den

Oh vad roligt att få testa grejer

Svar: Ja jätteskoj ☺️🌸
Sofia Werlin

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Kommentar postad den

Fick också denna :D. Så himla härlig :D. Massor av användbart :D

Svar: Ja så roligt att få hem och testa :D
Sofia Werlin

Amanda Jona [SPONTAN]

Kommentar postad den

Åh så roligt att testa lite nya produkter! :D

Svar: Ja jätteskoj att få testa ☺️
Sofia Werlin

Kommentera här