Måndagkväll

Hej alla sötnosar!

Kom hem från jobb för ett tag sen. Har ätit lite och så. Men när jag sjukt seg och trött. Jobbar imorgon med, har morgonpasset så börjar halv åtta och jobbar till ett. Sen ska jag direkt in till körskolan, har körlektion och sen ska jag träffa My och Sandra i stan. My är äntligen hemma igen från Vietnam :)

Jobb idag har varit segt och jobbigt. Knappt något folk. Har fått ont i ryggen med vilket inte är så skönt med tanke på att jag ska jobba de kommande dagarna med. Men det ordnar säkert till sig.

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv. Sen är det tid för att lägga sig, börjar halv åtta imorgon ju!

Pusspuss mina hjärtegull.
/ Sofia Werlin

Måndag igen!

Hej alla sötnosar!

Helgen har varit jättebra och jätterolig. Var ju ledig hela helgen så då hade man tid att göra en massa annat.

På lördagen var jag, mamma och lillasyster ute på IKEA och Väla där jag mötte upp Steffie utanför IKEA. Skulle in och ha en matta till rummet och lite ljus. Efter det lämnade vi sakerna i bilen och gick in på Väla. Mamma var inne på systemet och köpte vin innan dom stängde, blev diamantvin. Vill egentligen vara 20 nu så jag själv kan gå in och handla på systemet. Efter att hon hade varit därinne och köpt det gick jag och Steffie och kollade på jeans till henne som hon skulle köpa.

Efteråt gick vi ner mot Tasty House och Gina Tricot. Men ja inne på Gina hittade jag inget. Så vi gick ner till Cubus där jag hittade en liten ljusgul klänning, köpte den och använde den på kvällen sen när jag och Steffie var ut. Var ju på förfest hemma hos Sebbe, så vi tog tåget in till stan vid halv tiotiden men vi fick sitta och vänta i ca trettio minuter innan bussen hem till honom skulle gå. Hemma hos Sebbe var det faktiskt trevligt, massa prat och så. Tog bussen tillbaka till stan runt kvart över tolv. Gick ner till Steakhouse och tog några shot med Stoffe, inte så bra för min mage! Fick jätteont och fick knappt någon luft, sen var det inte särskilt lönt att vi gick in på Tivoli eftersom vi bara hade kunnat vara därinne i en timme.


Söndagen spenderade jag hemma. Fixade och trixade på rummet. Satt lite vid datorn och så bara, orkade inte göra något speciellt, ville ta det lugnt eftersom jag ska jobba idag mellan 13-20. Sega tider men får hoppas på att dagen går relativt snabbt. Annars ikväll vet jag inte vad som händer, ska ju jobba imorgon med. Men då har jag morgonpasset.

Uppdaterar ikväll.
Pusspuss mina hjärtegull.
/ Sofia Werlin

Lördagkväll.

Hej alla sötnosar.

Kom hem från Väla och IKEA för bara ett litet tag sen. Fick köpt en ny matta, ljus och ljushållare och en lampa. Rummet börjar faktiskt ta sig nu. Har fått lampan och mattan på plats. Har ävven hunnit spika upp några tavlor men har så många så vet inte var jag ska ha alla.

Inne på Väla hittade jag en klänning inne på Cubus faktiskt. En ljusgul liten sak, jättefin. Ska ha den på mig ikväll om det blir utgång, får hoppas på att det blir det.

Ja då får man väl fixa sig, ska hem till Steffie sen på förfest hos Sebbe.

Ha en superbra kväll.
Pusspuss mina hjärtegull.
/ Sofia Werlin