Frågor, planer och middag...

Har nyss varit duktig och renskrivit alla mina körkortsfrågor som jag är osäker på. Tänkte åka in till körskolan på tisdag och höja den tröga statistiken så man blir klar med körkortet. Så om jag ska dit där varje dag när jag är ledig så strunt samma, jag vill ha mitt körkort snart!!

Har ju gjort ett litet träningsschema för de dagarna när jag ska träna och de dagarna jag inte ska jobba och träna så blir det en tur till körskolan. Funderar även på att åka upp till körskolan efter träningen någon dag och köpa med mig någon lunch och sitta där med proven. Nu kör jag på med både viktminskningen, träningen, jobb och körkortet!!

Jag börjar bli lite smått hungrig här hemma så ska ta och kolla igenom menyn från pizzerian och se vad där finns för sallader. Börjar bli trött på att ta en kebabsallad varje gång därifån när vi väl har pizza här hemma. Funderar på deras skinksallad med ost och ananas. Tänkte lägga till både champinjoner och lök då för att få lite mer grönsaker i salladen, men får se vilken det blir helt enkelt.

Fast det hade egentligen varit jättegott med en god pizza men nej, har jag klarat mig bra utan det ett bra tag så kan jag klara det ett par tag till. Vill inte förstöra min kost nu när jag har kört igång igen..

Nu ska jag svara på era kommentarer och fixa till lite. Uppdaterar lite senare igen, glöm inte bort att tävla i bloggen. Ni har chansen att vinna ett jättesnyggt halsband.
/ Sofia Werlin

Vågar man jobba?

Inatt hade vi inbrott på jobb igen. Det är bara 8 dagar sen vi hade inbrott sist och då hade tjuvarna gått in genom en dörr på baksidan och sedan krypt igenom vårt skafferi i matsalen.

Inatt hade de istället gjort i ett hål mellan våra fönster i matsalen. De har alltså gjort ett hål i vår tegelvägg mellan fönsterna. Enligt HDs hemsida så har de fått med sig växelkassan i posten och sju paket.

Det är faktiskt lite obehagligt att jobba när sånt händer. Jag hoppas ju att de fixar väggen så den är okej till helgen. Nu kommer man vara mer uppmärksam när folk går in i butiken hädanefter.

Vill ni läsa artikeln om inbrottet kan ni göra det här.
/ Sofia Werlin