Söndag...

Vill först och främst vill jag säga grattis till Stephanie som fyller 18 idag. Detta firades ännu mer igår med förfest hemma hos henne först. Träffade Uffe och Andre, trevliga pojkar. Vid halv tolv tiden tog vi tåget in till stan för att sedan gå vidare mot Steakhouse och Crom.

Men först var det sång som gällde, så vi sjöng både för Stephanie och Jonna som båda fyller 18. Efter det gick vi in till Crom och fick en stämpel sen gick vi vidare mot Steakhouse. Där blev det några shot av sourz. Sen blev det några shot av sex on the beach. Sen fick Stephanie en väldigt fint födelsedagsdrink utav bartendern, får lägga in bilderna på den sen. Det blev mer sång och en massa kramar och pussar.

Vid halv två tiden gick vi ifrån Steakhouse och in på Crom. Dansade lite och så däruppe sen vid tjugo över två tiden följde Stephanie, Uffe och Andre mig till bussen, tack!! Hoppas att ni också kom hem bra. Var hemma vid tre tiden så jag somnade ganska snabbt men jag hade det trevligt. En kväll som den måste göras om snart.

Idag blir det lite pluggande av redovisning och beskattning. Sen får jag se vad som händer, prata lite med Tiias också eftersom vi skulle ses imorgon eller på tisdag.

Pusspuss
/ Sofia Werlin

Lördag och utgång!

Igår var det tjejmiddag hemma hos Stephanie eftersom hon blir 18 imorgon. Vi fick en jättegod fördrink när vi kom dit, vin med smak av äpple och kanel, rätta mig om jag har fel Steffie!! Men det var god, smakade äpplepaj. Vi satt och pratade lite vid matbordet sen kom maten fram, taco vilket också är jättegott. Men man blev mätt efter ett tortillabröd så jag tog lite grönsaker och kött på tallriken sen bara.

Efter maten gick vi in i vardagsrummet och satt där och pratade lite. Pratade om allt från bal och student till jag vet inte vad. Efter ett litet tag blev det efterrätt, glass med jordgubbar och cornettomix. Är inte så jätte förtjust i mjukglass men detta var faktiskt gott. Vi körde även "jag har aldrig..." leken. Ja man fick ju reda på saker om allt och alla men det var bara kul.

Sen fortsatte vi in vardagsrummet igen och började sjunga karaoke. Vi tävlade i lag vilket gjorde att det blev ännu roligare. Vi började med Svenska Hits och där blev det oavgjort. Sen tog vi 80-talet och där vann Steffies lag med 2 poäng. Jag och Steffie gick och la oss vid kvart i ett tiden eftersom vi skulle upp och träna idag klockan tio. Men det tackar vi My för nu känner man sig lite piggare.

Ikväll blir det utgång i Helsingborgs nattliv. Fira Steffie lite till men det blir bara en barrunda men även det är kul man träffar säkert någon man känner. Nu måste jag leta upp en tröja som jag kan ha mitt breda skärp till, lär ju få panik om jag inte hittar någon.

Pusspuss!
/ Sofia Werlin