Svammel..

Jag jobbar och har mig! Från och med april kommer jag gå in på ett nytt schema, vilket gör att jag får mer tid över på helgerna. Inte helt fel och det påverkade inte lönen speciellt mycket heller. 

Planeringen inför kommande bloggmiddag i maj är i fullgång. Jag, Anna och Tommy söker sponsorer för fullt och har hittills fått tummen upp från många. Ska bli himla roligt att träffa både bloggare som man känner sen innan men även nya. Men mer om bloggmiddagen längre fram.

Nästa vecka ska jag på kurs nere i Malmö och efteråt blir det en lunch med Anna och förhoppningsvis Tommy hoppas jag. Passande att kunna stämma av lite kring bloggmiddagen med!

Ska försöka hinna med tre träningspass denna veckan med, förra veckan blev det bara två men träning som träning. Fokuserar inte på mängden utan på kvaliteten under träningspassen. 

Vilket svammel inlägg detta blev då! Bättre uppdatering ska jag försöka fixa ikväll efter jobb.


/ Sofia Werlin

Jag ÄLSKAR Gaia..

För cirka två veckor sen fick jag hem ett axplock från Ax & Lin och GAIA. Jag valde att testa produkterna under två veckor istället för en, innan jag ville skriva denna recensionen. Jag vet hur min hy reagerar ibland på nya produkter och istället för att skriva en halvdålig recension så vill jag ge er läsare en så bra recension, som jag kan.
 
CeciliaAx & Lin ska världens största tack! Ett tack för att jag fick chansen att testa på ett urval av produkterna men även för att min hy i ansiktet har aldrig varit så bra som den är idag! De torra partierna i ansiktet, som gjorde att jag inte ville sminka mig, då det såg ut som om jag ömsade skinn, är numera borta.
 
Intensive moisturiser - Vilken kräm! Jag älskar verkligen denna krämen. Har använt den ensam och även tillsammans med min belly oil. Torkar in snabbt i hyn utan att kännas fet efteråt. Perfekt om man behöver sminka sig nästan direkt efter. En riktig energiboost för ansiktet.
 
Belly Oil - När jag fick hem mina produkter, så fick jag upp tanken direkt att varför beställde jag en belly oil. Men jag läste på lite mer om oljan i häftet som fanns med. Oljan behövde ju faktiskt inte bara användas på magen. Jag har, som jag nämnde ovanför, även använt den under min moisturiser. Har även använt den på mina små bristningar efter min viktnedgång och dem ser betydligt bättre ut. En härligt lätt olja, som tränger in bra och doftar underbart.
 
Foaming Cleanser - Underbar! Det lilla smink jag har använt under dessa två veckorna har tvättats bort hur enkelt som helst utan att lämna några rester kvar. Mina små finnar som visade sig när jag började tvätta mig med produkterna från GAIA försvann lika fort igen.
 
Facial Exfoliant - Min nya favorit! Världens bästa ansiktsscrub och då har jag ändå testat en del för att få bukt på min torra hy. Jag märkte skillnad redan från första droppen. När många ansiktsscrubs torkar ut ens hy, så har denna återfuktat och gett näring till hyn! Love it, love it, love it..
 
Jag kan bara säga en sak om GAIA och det är att jag ÄLSKAR produkterna! Jag kommer aldrig övergå till någon annan hudvård, äntligen har jag funnit rätt.
 
Vill Ni själv testa produkter från GAIA så kan jag nu ge Er, som är mina läsare, 10% rabatt på ordersumman.
Ange rabattkoden » sofia « vid beställning.
 
/ Sofia Werlin

Jobb och möte..

Dagen har bestått av både jobb och styrelsemöte. Jag är helt slut i huvudet och kroppen idag, en jobbdag kvar innan en dags ledighet och sen är det på det igen. 

Skulle ha skrivit en recension om mina produkter från Ax & Lin och Gaia Sverige nu när jag kom hem, men jag kan ärligt säga att jag orkar inte ikväll. Jag vill hellre skriva ett snyggt och välformulerat inlägg imorgon än ett hafsigt och slappt inlägg ikväll. 
Så jag lovar, imorgon kommer min recension om produkterna!


/ Sofia Werlin