Sen uppdatering...

Åkte med mamma och handlade imorse så därför det inte blev någon uppdatering då. Sitter och äter lunch just nu. Köpte en viktväktar pizza med ett pointsväde på 5,5 p. Jättegott faktiskt..

Ska ut i solen efter att jag har ätit klart. Lite färg vill man ju faktiskt få eller hur? Det har blivit en dålig uppdatering nu på förmiddagen men ska försöka att uppdatera bättre efter att jag har solat.

Mr X ska antagligen komma hit idag med. Han slutar jobba klockan fyra i eftermiddag och jag tror att han skulle ta bussen direkt hit från jobb. Ska ta och smsa honom sen innan jag går ut och solar.

Gissa vem som ska jobba helgen fast det inte är min helg? Jo jag. Smsade chefen innan för att dubbelkolla så det stämde att jag inte skulle jobba men nu helt plötsligt sa han att jag skulle jobba. Att han hade smsat tiderna för någon vecka sen och det kan jag ju tala om för både er och honom att det har han inte. Jag har inte fått ett enda sms som handlar om jobb....
Det blir ju pengar men blir så irriterad på att han inte kunde sagt något till mig innan...

Nu ska jag äta klart min pizza och sen gå ut i solen. Uppdaterar kanske lite medans jag ligger ute sen. Ska svara på kommentarer nu med tänkte jag. Har ju fått en del att svara på.. Kolla gärna in min nya underblogg, tipsar om gratissidor..
/ Sofia Werlin

Nu är jag trött..

Och jag ska minsann gå och lägga mig. Efter tre roliga men intensiva dagar på stan i värmen blir man slut i kroppen. Imorgon ska jag minsann bara ha en hemmadag.

Kollade upp vädret för morgondagen och det ska bli strålande sol och nästan 25° varmt. Gissa vem som kommer ligga utomhus och steka i solen under dagen imorgon? JO JAG!

Självklart blir det solskyddsfaktor på så man inte bränner sig. Ansiktet är jag extra försiktig med så jag alltid bränner mig där, framförallt på näsan. Jag vill ju faktiskt inte se ut som Rudolf med röda mulen. Blir lite pinsamt då.

Sätter punkt nu för mitt korta nattinlägg. Skulle egentligen kommit i säng tidigare men man vet ju hur det blir med det. Blir aldrig som man tänkt sig. Nu ska datorn och jag tar våran skönhetssömn så hörs vi imorgon (läs idag) igen.
Sov så gott allihopa, hoppas ni sover gott inatt. Det kommer jag minsann att göra...
/ Sofia Werlin