Läggdags och nya kläder imorgon (?)

Supernatural var tråkigt idag. Inget intressant avsnitt så jag kollade knappt på det. Får faktiskt vara lite mer läskigt så man vill kolla på det, annars struntar jag i det. Bilden på kläderna är klickbar...

Har nyss synat igenom Gina Tricot hemsida. Har hittat lite kläder jag vill få med mig hem imorgon när jag är i stan. Och det bästa är att för varje 250 kronor man handlar för får man en stämpel i ett litet kort, jag fattas en stämpel och den kommer jag få imorgon när jag handlar där. Totalt kommer kläderna gå på 457 kronor, jag har ett presentkort på gina tricot som är på 200 kronor vilket betyder att där är 257 kronor kvar att betala.

Får alltså min lilla stämpel i kortet och då kan jag byta in det och få yttligare 150 kronor i rabatt. Så totalt behöver jag bara betala 107 kronor för ett par kläder som egentligen skulle kosta 457 kronor. Ibland är jag minsann smart i mitt tankesätt. Men man får ju utnyttja alla chanser att få det billigare.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min hemska förkylning och sova. Ska upp tidigt imorgonbitti. Ska vara på körskolan runt tio tiden då jag inte har någon nyckel och min körlärare är på körskolan igen vid den tiden, annars kommer jag inte in och då kan jag inte jobba! Uppdaterar imorgonbitti innan jag åker till körskolan, blir något mms inlägg under dagen sen. Lånar inte datorn på körskolan bara för att blogga...
/ Sofia Werlin

Nya naglar igen och supernatural...

Nu har jag minsann snygga naglar igen. Blev mycket nöjdare denna gången med dom än sist jag fixade till dom. Ikväll blev den en fransk manikyr med en lila blomma på varje ringfinger, enkelt men jättesnyggt. Ska snart smörja in mina händer med oliva handkräm från apoteket. Tyckte att den nya förlängningen blev snyggast, vilken tycker ni är snyggast? The new or the old? Klickbar bild.

Får göra det innan jag ska lägga mig, annars kan jag inte skriva på tangentbordet. Funderar på att gå ner om min nagelterapuet och köpa en handkräm utav henne med som är jättebra. Hoppas att hon jobba imorgon och att hon har hemma den handkrämen som jag vill.

Snart börjar supernatural, en favorit serie som alltid går hem hos mig. Jag hoppas dock att detta avsnittet inte är lika läskigt som förra veckan, då hade jag faktiskt svårt att somna. Kändes precis som om någon iakttog en, men jag det är nog bara jag som är ganska lättskrämd. Jag vågar aldrig sova ensam efter att jag har sett en skräckis, måste alltid sova tillsammans med någon eller något. Oftast sover jag tillsammans med min mirandanalle om jag är ensam, ja jag vet jag är en fegis!!

Nu ska jag svara på kommentarer och sen kolla på supernatural. Hann inte svara på kommentarerna innan, ville bli klar med naglarna så snabbt som möjligt. Vad tycker ni om min nya nagelförlängning?
/ Sofia Werlin

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från jobb. Eller ja jag kom hem för ca en halv timme sen. Dagen gick relativt fort och det var en del människor som handlade. Alla skulle ha trisslotter m.m. till både sina mammor och sina fruar. Men det är bara skoj för vi tjänar ju en del pengar på det...

Många kunder tyckte att min parfym luktade gott. Och jag håller faktiskt med dom, den luktar jättegott. Synd att den är i limited edition och att den inte kommer göras mer. Just därför ska jag köpa på mig någon till. Ska ändå ner till stan imorgon så ska in där och kolla om de har den, annars får jag köpa body misten och body lotion i samma doft.

Jag ska snart fixa mina naglar. Några tippar åkte av på jobbet idag så tog bort de som satt kvar med depends lösnagelremover. Så de löstes upp och alla rester utav lim och gel försvann. Ska köra på ett par vita tippar denna gången och inte några transparanta. Kan vara skoj att ändra sig lite då och då. Ska även köra med lila blommor på ringfingrarna denna gången... Visar bilder sen när jag är klar!!

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering idag men så blir det när man jobbar. Imorgon blir det mer jobb fast på körskolan. Dock är det bara mellan 10-14, så det är lugnt. Ska träffa mr x efteråt med. Ska gå till apollo och prata lite med dom. Höra efter med visum och när man ska betala in om man bokar nu!

Nu ska jag svara på kommentarer och sen börja fixa mina naglar. Vill inte bara ha en hand fixad till imorgon, det är inte alls snyggt. Måste skriva upp lite saker jag ska köpa imorgon och jag ska ringa till någon gynekolog med, måste ha nya p-piller, får inte gå på ungdomsmottagningen mer...
/ Sofia Werlin