• Make-up •

I går var det dags för bloggmiddagen nere i Malmö. Jag kände redan när jag, Anna och Tommy började planera att jag inte ville sminka mig själv.

Tog kontakt med Elin Studio B här i Malmö och frågade om hon var intresserad och hade tid för en sminkning. Givetvis hade jag kunnat sminka mig själv men som alltid är det lite stressigt inför ett event eller liknande. 

Det blev Elin som fick sminka mig i går och jag blev så himla nöjd! Blev inget överdrivet och sminkningen passade bra in med klänningen. Mer om sminkningen och bättre bilder kommer upp i veckan, så håll utkik.


/ Sofia Werlin

• Nöjd och ett kort litet inlägg •

Jag slapp fickparkera, inga platser längst med gatan så fick ställa mig en liten bit därifrån. Spelar ingen större roll, en liten promenad skadar inte.

Lika nöjd i dag som efter första besöket hos Daniel Janes Skönhet & Make-up. Fick även krama om underbara Jane som jag inte har träffat sen jag började studera 2013. Om några månader lägger jag mig i hennes händer på salongen, då det är dags för mina 3D bryn.

Ligger nerbäddad i sängen nu, tanken var att jag skulle skriva upp hela sponsorlistan men jag orkade inte nu ikväll. Tar det imorgon efter jobb, då har jag inget annat planerat förutom att packa inför fredagen och helgen.

Blir ett kort litet inlägg men jobbet kallar imorgonbitti igen. Uppdaterar med nya och trevliga inlägg imorgon. Sov så gott <3
Före- och efter!

/ Sofia Werlin

• Sämst helt enkelt •

Kom hem för cirka en timme sen och har precis ätit ett litet lättare mellanmål. Om ett tag ska jag sätta mig i bilen igen för att köra in till stan och fylla på fransarna.

Förhoppningsvis är där parkeringsplatser på gatan utanför, så jag slipper köra runt i halva stan efter en plats. Jag är verkligen sämst på att fickparkera och det erkänner jag. Fickparkerade en gång när jag tog mitt körkort. 

Har faktiskt lyckats att fickparkera några gånger men att fickparkera på en utav Helsingborgs mest trafikerade gator, känns stressande. Kan man boka in en körlektion för att lära sig att fickparkera?

Nästa gång jag köper bil blir det en som parkerar automatiskt! Billigare alternativet är ju att faktiskt öva som en dåre på att fickparkera. Jag vet hur man gör men jag är inte varm i kläderna när det gäller det helt enkelt.

Nu ska jag fixa med lite smått här hemma innan jag ska köra. Hörs lite senare igen..

/ Sofia Werlin