Nu släcker jag ner...

Nu ska jag faktiskt släcka ner datorn och låta den få sin skönhetssömn med. Medium börjar snart så tänkte kolla på det. Måste komma ihåg att sätta timern på tvn så jag inte somnar ifrån den som jag har gjort nu de senaste dagarna.

Och vet ni vad? Jag tror att jag har fått ett myggbett på handen! Det är helt sjukt, det ser exakt ut som ett myggbett för jag vet hur stora de blir på mig och det kliar som bara den. Ska smörja på med Xylocain salva och se om det hjälper. Mina myggbett blir ju så himla fina, lika stora som 3 stycken 5-kronor.

Nu ska jag krypa ner i min kalla säng, kolla på medium, svara på de sista kommentarerna innan jag stänger ner datorn. Nu får ni inte glömma bort att om 10 minuter så är det 1:a april, dagen då man får lov att luras. Gå inte på allt vad folk säger imorgon.
Det kommer jag säkert göra, jag är ganska knäpp ibland som går på det mesta!
/ Sofia Werlin

Priser, handling och tvkväll..

Satt och kollade lite priser till Egypten innan. Jämförde priserna på de olika semesterbolagen som finns. Kom fram till att apollo hade bäst pris. Kollade på hotellen i Hurghada, hittade ett jättebra hotell där. Låg precis på stranden. Där fanns pool, gym, inomhuspool, bar och restaurang. Valde att kolla priset för 2 veckor i oktobermånad. Valde flyget från Köpenhamn i Danmark då det är lättare för oss att ta oss dit...

Priset för 3 personer i 2 veckor inkl frukost, flyg (dit- och hem), försäkring, transfer m.m. skulle gå på 22180 kronor. Det blir ungefär 7393,33 kronor per person. Jag tycker faktiskt att det är ett överkomligt pris för ett bra hotell i 2 veckor.
Vad tycker ni om priset? För dyrt eller? Tänk på att det gäller 2 veckor... Klickbar bild!

Var med mamma nere på maxi innan med och handlade lite mjölk och så. Min bror ska ner till ystad imorgon och göra något där så de skulle ha med sig lite fika. Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Sitter och kollar på the mentalist just nu. Gillar verkligen den serien. Lär somna tidigt ikväll också, varit uppe sen klockan sju idag och har varit iväg hela dagen.

Ska ta och svara på era kommentarer nu och kolla klart på the mentalist. Blir kanske en uppdatering till innan jag lägger mig senare ikväll. Vad ska ni göra resten utav kvällen?
/ Sofia Werlin

Körskolan, stan och hemma igen...

Körningen idag gick bra. Längesen jag körde deras bilar så det var lite knas ibörjan men efter någon minut gick det bra igen. Skulle läsa igenom körhäftet och göra klart de frågorna jag har glömt att svara på. Efter körlektionen satte jag mig framför datorn på körskolan och övade lite på proven.
Gick ju skitdåligt, är glad att jag är klar med dom!! Men är bra att öva lite då och då! Vet inte hur det ska gå när uppskrivningen kommer. Som tur är har man distanstester så jag kan öva hemma med på slutprovet!

Tog bussen ner till stan vid tjugo i tolvtiden. Mötte upp Sandra utanför VILA. Gick och kollade lite i stan och sen hämtade jag ut medicin till syster. Jag var ju ändå i stan och då slapp mamma ta med henne ut nu när hon är sjuk. Efter apoteket gick vi bort till Graffiti Café och åt. Pratade lite om en utlandssemester. Vi har ju pratat om det innan med men jag, My och Sandra har inte riktigt bestämt oss för var vi ska åka.

Vi skulle åkt till Vietnam men bara flygresan dit kostar 16 000 kronor så vi har istället pratat om att åka till något land här i Europa/Afrika. Jag och Sandra satt och pratade lite om att vi antingen vill åka till Kreta, Tunisien eller Egypten. Jag har aldrig varit i Egypten så det hade varit roligt att åka dit...

Såg att många utav er hade skrivit kommentarer och frågat om vad jag ska göra för tatuering. Har visat bild på den i några inlägg längre ner man kan lägga upp en bild på den igen. Tyvärr gick vi aldrig inom house of pain för jag glömde helt bort det. Tror faktiskt att jag ska ta och ringa hon som gjorde min första tatuering istället, tror att hon är billigare.. Bilden är klickbar!
/ Sofia Werlin