Lugn dag, lite regn och värme

Just nu önskar jag att det hade regnat ordentligt och åskat, för det är klibbigt som bara den och Tuva-Li är extremt gnällig då hon inte kommer till ro i värmen.

Har regnat lite till och från under dagen men inte så det har svalkat! Blåser lite och eftersom vi bor på tredje våningen har jag öppnat upp våra fönster i lägenheten samt balkongdörren, tänkte att det kunde bli lite tvärdrag, men det hjälper inte så mycket. Får hoppas att det blir svalare ikväll!

Annars idag har vi inte gjort så mycket! Jag har fixat här hemma medan Tuva-Li har tagit kortare sovperioder. Fick i mig en lättare lunch med, är inte alls sugen på mat i denna värmen. Tuva-Li äter också dåligare, så länge hon dricker och kissar och är pigg så oroar jag mig inte.

Nu ska jag fixa lite till medan loppan sover! Uppdaterar lite senare igen och missa inte tävlingen längre ner.


/ Sofia Werlin

Tisdag, klibbigt och kommande planer

Jätteskoj att så många redan är med och tävlar om vinsten från Libero! Det är ju ett tag kvar på tävlingen, så jag hoppas att fler hittar till den. Tävlingen hittar Ni i inlägget under detta!

Tuva-Li sover igen efter en tidig morgon eller ja tidig kanske man inte kan kalla det, hon sov till halv åtta. Själv vaknade jag vid sextiden, inget ovanligt. Kroppen är helt enkelt inställd på att vakna då. Fick fixat lite här hemma innan loppan vaknade. 

Har bland annat hunnit med att fixa inför en kommande sak. Väntar dock att gå ut med det tills vissa delar är spikade, men jag hoppas att det blir uppskattat och att det är något folk vill. Mer om det längre fram!

Inga planer för denna tisdagen! Mulet idag och lite blåsigt. Rätt skönt måste jag säga för igår var det klibbigt som bara den och det man kunde knappt vistas utomhus. Vi var ute ett tag efter att vi hade hämtat paketen, men Tuva-Li verkade inte alls gilla det igår så jag valde att gå hem.

Så mestadelen av dagen igår hade hon blöja på sig, trots det var hon varm och klibbig. Jag tyckte själv att det var jobbigt igår, ännu värre har det säkert varit för lillan. Nog för att jag gillar sommaren och värme, men när det är klibbigt så är det jobbigt!

Nu ska jag svara på kommenterar och sedan fixa lite här hemma! Uppdaterar senare igen.
Bild inför den kommande saken!

/ Sofia Werlin

Libero Morgondagens stjärnor!

Var och hämtade ett litet paket tidigare idag! Ett trevligt paket från Libero Sverige, den typen av paket är aldrig fel. Libero är det enda blöjmärket vi använder här hemma och som Tuva-Li inte får några utslag av.

Inför fotbolls EM har Libero tagit fram en unik blöja med Sverige- och fotbollstema. Temat finns både på UP&GO och Comfortblöjorna. Köper du just nu blöjorna med fotbollstemat så kan du samla kampanjkoder som du sedan kan byta in mot en Sverigedräkt med ditt barns namn på.

I samarbete med Libero Sverige har jag fått äran att ordna en tävling för Er läsare! Det du kan vinna är: en produktcheck på ett valfritt paket blöjor och en Sverigedräkt i strl 86/92Läs vidare för att se tävlingsreglerna!
T Ä V L I N G S R E G L E R:

➀ Svara på frågan:

Vilket land håller i fotbolls-EM 2016?

Psst.. Svaret finns på Google.

➁ Lämna ditt svar i en kommentar med ditt namn och mailadress.

Tävlingen avslutas fredag 10/6 12:00
Kommentarerna publiceras efter tävlingen.

Inlägg i samarbete med Libero Sverige!
/ Sofia Werlin