En badande katt och ljus..

Kom hem för ett litet tag sen, myskläderna är på och jag har satt mig tillrätta i soffan. Ibland är det skönt att man bor själv, då får man ha sin favorithörna för sig själv och man slipper bråka med någon om den. Katten har sin plats i andra hörnan av soffan så henne slipper man också bråka med.
 
Fick avbryta skrivandet i några minuter då Lizzie tyckte att det var passande med ett bad i toaletten. Nu nu har jag fått tvätta henne med kattschampoo och det gillade inte kan jag tala om. Hela jag är nerskvätt med vatten och katten sitter just nu i en hörna och ger mig onda ögat. Men det kändes inte så fräscht att hon skulle sitta och tvätta sig efter att ha varit i toalettvattnet, även om jag har städat toaletten i dag.
 
Har tänt lite värmeljus här hemma med, just nu doftar hela lägenheten kiwi/jordgubb. En riktig sommardoft med andra ord. Har rätt många dofter som passar nu till jul men vill inte använda dom för mycket än då där inte är så många kvar av varje. Beställde ett nytt paket värmeljus när jag hade ljusparty men tror ni att jag kommer ihåg vilken doft jag valde?
 
Får kolla min ordersedel sen och kolla på PartyLite's hemsida, tänk så beställde jag hem en äcklig doft som jag inte kommer gilla sen. I och för sig så luktade jag på alla doftprover innan jag bestämde mig så tror nog att det blir en bra doft. Just nu vill jag bara ha hem min ljushållare och få den snygg till adventsljusen. Får börja med ljus nummer ett i morgon, så får ställa det på ett ljusfat så länge.
 
Sen vill jag ha hem min fina lykta med. Skulle gärna vilja ha den ute på baksidan men risken är kanske att någon med kli i fingrarna går förbi och ser den. Så den kommer nog placeras här inne någonstans, har redan en stor lykta i hallen som jag köpte när Bolagret gick i konkurs. Klart man passar på då även om den butiken var min favorit bland inredningsbutikerna.
 
Nu blir det att läsa bloggar och kommentarer. Ha en fortsatt bra fredagkväll så hörs vi i morgon när jag har vaknat. Sov gott sen alla fina.. ♥
/ Sofia Werlin

Snö..

Snön har hittat ner till Skåne med! Och det snöar fortfarande ut, återstår att se om det lägger sig eller inte. Fast hustaken här hemma hos mamma och pappa har börjat bli vita, så man vaknar kanske upp i morgon till ett vinterland!!

 

I morgon börjar årets julkalender. Är det något ni kommer titta på?

/ Sofia Werlin

Handlat lite, kommentarer och jobb..

Kolsvart ute nästan och klockan är bara lite över fyra. Har varit och handlat lite mat så man klarar sig så kom hem för ett litet tag sen. Ska snart köra igen dock, hem till mamma och pappa och äta där i kväll, tråkigt att äta själv varje dag. Katten är inte ett roligt sällskap när det gäller det.
 
Snöade lite i Påarp innan i dag, inga stora flingor och det la sig inte heller. För min del hade det gärna fått komma lite mer snö, tycker att det mysigt med snö men inte med slask. Så länge det blir en vit julafton så är jag nöjd, det blir mycket mysigare att fira jul tillsammans med släkten då.
 
Satt och nördade mig lite i The Sims 3 innan i dag, hade inrett mitt "hus" så himla fint och för en gångs skull var jag otroligt nöjd med resultatet. Vad tror ni händer då? Jo, spelet hänger sig och stängs ner, utan att jag har hunnit spara skiten. Även om det bara är ett spel så blir man faktiskt lite sur, men har man suttit och fixat med möbler m.m. i någon timme så kan jag lova er att locket på den bärbara stängdes rätt så fort.
 
Skulle svara på era kommentarer innan men jag fastnade med lite annat som sagt. Så ska passa på att svara på dom nu innan jag kör hem till mamma och pappa. Ska hjälpa lillasyster med hennes spel, hon ville då också ha julstjärnor och en julgran i sitt spel. Tur man vet hur man ska göra, då går det snabbt och enkelt.
 
Inga planer för helgen än, kommer kanske vem vet. Känner dock bara för att ta det lugnt och vila upp mig för kommande vecka på jobb. Som jag vet nu är jag fri en dag bara och jag vet inte hur länge jag ska jobba dom andra dagarna. Ställer in mig på att jobba till halv fem varje dag och får man sen sluta tidigare är det bara positivt. Nu hoppas jag även på att jag klarar mig undan från fler magsjukor, för det är inget skoj!!
 
Uppdaterar lite senare i kväll, blir kanske något inlägg via appen eller paddan hos mamma och pappa. Annars får ni en uppdatering när fröken Werlin har kommit hem i kväll. Ha en fortsatt bra fredag alla fina läsare.
 
/ Sofia Werlin