Tävla och vinn inför sommarens lata dagar... (AVSLUTAD)

Eftersom jag tycker om er läsare så himla mycket kör jag nu igång en ny tävling med produkter från The Body Shop. Det har uppskattats väldigt mycket de andra gångerna och jag hoppas att ni gör det denna gången med.

N
u när sommaren börjar närma sig med strand, bad och solning utsätter man kroppen för lite mer och ibland har den en tendens att bli torr. Så därför att jag denna gången valt att lotta ut en vinst i doften: Shea som är bra för torr hy.

Du kan vinna ett litet set till ett värde av cirka 350-400 kronor:

TÄVLINGSREGLER:
»
För att få en lott i tävlingen, skriv en kommentar med din mailadress att du är med och tävlar.

» För att få tre lotter i tävlingen, skriv ett inlägg i din blogg att du är med och tävlar, länka hit och skriv sedan en kommentar till mig med din mailadress samt länken till inlägget i din blogg.


/ Sofia Werlin

Mölle, motorcykel och jobba...

Blev ingen mer uppdatering igår, rätt skönt faktiskt. Det var fullrulle hela dagen igår, först blev det en tur ut på VÄLA tillsammans med mamma för att köpa present till en arbetskamrat, hem igen och sen iväg vid fyratiden för att handla mat tillsammans med mamma och mormor.

Var hemma runt sextiden och sen var det bara att fixa till sig igen, släng i sig lite mat och bege sig ut. Hade planerat med Sara redan i onsdags att vi skulle ut och åka motorcykel. Och så blev det med, första gången i hela mitt liv som jag har åkt motorcykel och det var faktiskt riktigt kul. Och det gör jag gärna om fler gånger.

Körde upp till Mölle en runda och kollade där. Utsikten där är helt fantastisk, hade man haft råd med priserna på husen där hade jag gärna bosatt mig där. Otroligt vackra hus som ligger väldigt bra med bra utsikter. Har ni någonsin besökt Mölle vet ni vad jag pratar om.

Körde tillbaka in till stan när det började bli lite kallare. Åt lite och sen hamnade vi hemma hos Sara och Johan. Fick skjuts hem av Sara sen och det tackar vi för. Det är i alla fall något jag gärna hade gjort om, för det var grymt kul att åka motorcykel och det var trevligt sällskap!!

Ska ta och svara på era kommentarer nu och sen blir det att fixa till sig inför jobb. Ska försöka göra något tidsinställt inlägg med som kommer upp under jobbpasset. Annars uppdaterar jag bättre när jag har kommit hem, ensam hemma ikväll då familjen ska iväg. Lite tråkigt faktiskt, men vad ska man göra?
/ Sofia Werlin