Omställning och klippa!

Personen som kom på det där med att ställa om klockan hade nog själv inga barn! Jag tycker att det är så dumt att hålla på att ställa om klockorna..

Tuva-Li slog upp sina ögon halv sex (halv sju enligt hennes "rutiner"). Jag var lagom pigg på att gå upp vid den tiden, så försökte få henne att somna om och det gick i ungefär en halvtimme, sen vaknade hon klockan sex igen. Var bara att gå och fixa till morgonmålet.

Nu sover hon igen och jag ska strax äta lite frukost! Passa på att ta lite frukost i lugn och ro medan Tuva-Li vilar. Jag tyckte att det var lite tidigt att äta klockan sex imorse.

Idag blir det en lugn måndag! Jag skulle egentligen haft lite möten ikväll angående Forever-verksamheten men jag lyckades inte få in någon ikväll..

Kvällen blir lugn istället och förbereda inför, förhoppningsvis, torsdagens spakväll med våra Forever produkter. Sista dagen för att svara är imorgon och jag hoppas att någon vill komma och testa på våra produkter.

Detta är mer för att jag ska få öva och kunna hålla egna visningar m.m i framtiden om där är någon som vill ha en hälsokväll eller spakväll. Så är Ni sugna på att bli ompysslade på torsdag eller vill veta mer om vår Forever-verksamhet? Skicka då ett mail till mig på [email protected]

Igårkväll fick jag mer eller mindre ett bryt på mitt hår! Sen Tuva-Li föddes är det slitet, det finns ingen tillstymmelse till frisyr och jag behöver tvätta det mer eller mindre varje dag.

Jag är så trött på det! Just nu är jag väldigt sugen på att klippa upp det en bra bit så det hinner återhämta sig och växa ut snyggt igen.

Spelar ingen roll om jag klipper topparna var åttonde vecka för det är lika mycket katastrof efter någon vecka igen. Jag är galet sugen på att klippa det till en bit ovanför axlarna ungefär, just nu går det en bit nedanför skulderbladen, så det kommer inte bli någon liten klippning i så fall.

Sen vet jag inte om jag hade passat i så kort hår! Eller kort och kort, där blir ju längd ändå trots att det går till axlarna, men är van vid det långa håret..

Hur hade Ni gjort? Klippa eller inte klippa? Ligger en bild längst ner i inlägget med hur håret ser ut, både som långt och kort.. Kommentera gärna vad Du tycker! 🌸

Nu ska jag fixa lite här hemma medan Tuva-Li sover! Uppdaterar lite senare igen, tills dess får Ni ha en bra måndag. Kram på Er 🌸

Tryck på ordet "långt" eller "kort" och sedan på Vote för att rösta! 🌸
Vilken längd?
 
 
 
pollcode.com free polls
/ Sofia Werlin