- Shoppingdag -

Snart läggdags för både mig och Tuva-Li här hemma, väldigt mysigt att lägga sig santidigt som henne. Sen riskerar jag inte att väcka henne om hon somnar i sängen först och jag lägger mig någon timme senare.

Var ute på Väla med mamma innan. Givetvis blev det shopping till lilla loppan för presentkorten men jag hittade även en klänning till mig själv som jag tänkte ha i morgon på nyårsafton. 

Fick lite blandat till Tuva-Li och det är roligt att variera sig lite och inte bara ha klänningar. Blev: två tröjor från Zara, pyjamaser från H&M och givetvis en klänning från Polarn O. Pyret. Kappahl hade faktiskt ingen speciell rea på sitt newbiesortiment. Beställde dock en annan klänning från Polarn O. Pyret när jag kom hem, 99 kronor kan man inte klaga på.

Dock lite större storlek så den kan hon ha när hon är cirka 6-9 månader. Aldrig fel med lite större storlekar, nu i början växer dem ur kläderna relativt fort. 

Nu början ärtan bli lite otålig här hemma, så jag rundar av detta inlägget nu. Uppdaterar imorgon!
139 kronor!

99 kronor!


/ Sofia Werlin

- Onsdag, Väla och pumpa -

Onsdag igen och här har det precis ammats klart. Medan Tuva-Li ligger och pratar glatt i sitt babygym ska jag passa på att äta lite fukost själv.

I eftermiddag blir det Väla tillsammans med mamma/mormor och säkerligen resten av Helsingborgs invånare, får vässa armbågarna om inget annat. Återstår att se om man hittar något på rean eller om man sparar pengarna på presentkorten jag har. 

Ska försöka hinna pumpa lite också innan vi blir upphämtade. Gillar bröstpumpen jag beställde hem, då den både stimulerar mjölkproduktionen men även att man kan välja att börja pumpa direkt. Eftersom fröken har varit lite envis den senaste tiden, vilket som tur är har börjat vända igen, så har funktionen stimulation på pumpen varit perfekt så inte mjölken skulle sina.

Nu ska jag gå och fixa min frukost och sen pumpa lite! Uppdaterar senare i eftermiddag. 


/ Sofia Werlin

- Mysig tisdag -

Snart är tisdagen över och det börjar närma sig ett nytt år. Återstår att se om det blir någon snö nästa år eller om vintern blir mild.

Har inte blivit många knop i dag. Varit hemma fram till ett ungefär och sen blev det en fika hemma hos Jennie och barnen. Alltid lika mysigt att träffas. Märktes dock att man inte har tränat ordentligt sen Tuva-Li föddes, men det ska bli ordning på träningen efter efterkontrollen med. 

Börjar lätt med promenader när vädret tillåter det. Här finns bra gångar att promenera i och när jag har fått upp muskulaturen lite mer ska jag försöka ge mig på långrundan jag tog innan, Tuva-Li får frisk luft i vagnen och mamman får motion

Onsdag i morgon och jag ska eventuellt ut på Väla med mamma, tillsammans med alla andra galningar. Förhoppningsvis är det lugnt därute, annars vässar jag armbågarna. Spelar ingen roll om där är lite eller mycket folk, folk ska gå i rad ändå, trots att man kommer med en vagn. 

Nu ska jag amma lilla ärtan och sen fixa en lite sen middag. Ha en fortsatt mysig tisdag!


/ Sofia Werlin