Spännande saker..

Spännande saker på gång! Samtidigt som jag är smått nervös så är jag också rörd över att få denna möjligheten.

Det är detta jag har strävat efter ända sen jag började med min viktresa.

Jag kan inte säga något mer än så just nu men jag lovar att när allt är fixat och klart och har fått en OK-stämpel så kommer det komma upp här på sidan.

Så håll ut mina kära läsare!


/ Sofia Werlin

Lovar att bli bättre..

Jag måste bli bättre att uppdatera bloggen! Just nu lägger jag fler timmar på min facebooksida som jag har kopplat till bloggen. Men lovar att bättra mig när det kommer till inlägg här i bloggen med, datorn har som sagt strulat men har äntligen fått rätt på den.

Blir en snabb liten uppdatering, då jag sitter på jobb. Brukaren ligger och läser och jag sitter och dricker mitt kaffe.

Fullt upp hela veckan känns det som. Jobbar måndag - fredag men sen är det även möten som gäller efter jobb. Har även nageltid bokad imorgon. Trots att jag är fri i helgen så har man planer. Jag hoppas på en solig helg så jag kan fortsätta i min trädgård som jag började på tidigare i veckan.

Kan ärligt säga att jag inte har varit flitig på gymmet denna veckan. Ligger inne med en förkylning och jag vill inte förvärra den, så har tagit en ofrivillig vilovecka därifrån. Surt när man är sugen på att träna!! Men nästa vecka - då jäklar ska fettet svettas igen.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan fixa med lite annat. Solen kommer och går, regnet öser ner då och då. Så inget väder att vara ute i idag...


/ Sofia Werlin

Morgonträning och jobb..

Kroppen verkar inställd på att vakna 07:30 varje morgon, oavsett om det är jobb som gäller eller inte.

Likaså idag, 07:30 slog jag upp ögonlocken. Så jag packade ihop träningsväskan och körde till gymmet. För att vara lördagmorgon var där ovanligt mycket folk, men där var en del pass med. 

Men här blev det inte pass. Istället blev det styrkeövningar, bröst- axlar- och armar. Det avslutades med ett rejält benpass på 12 kilometer på löpbandet. Jag är otroligt nöjd över dagens träning!!

Nu ska jag fortsätta med det jag gör! Blir ingen mer uppdatering idag då jag inte är hemma.


/ Sofia Werlin