Du får mitt hjärta att ta ett glädjeskutt!!

Tänk att en person kan få en att bli så oerhört glad. Dina sms, dina kommentarer här i bloggen och på msn förgyller min vardag och det är jag så himla tacksam för. Tack, Linus! Du förgyller mina dagar ska du veta! ♥

Snart ska jag krypa ner under mitt relativt varma täcka och kolla på en film tänkte jag, det är ju The Fog på tv3 idag, inte för att jag tycker den är så himla bra men den går att se. Kommer dock somna efter min jobbvecka. Ska ju jobba imorgon, söndag och på måndag med. Men jag får tänka på att jag har dubbelt betalt både lördag och söndag.
vad ska ni hitta på under helgen då? Någon mer än mig som ska jobba?

Ska snygga till lite på rummer snart annars får jag panik imorgonbitti när jag vaknar och efteråt är det tid för mig att krypa ner under täcket. Ska slänga iväg några sms med till lite folk, framförallt till Sandra som jag inte har pratat med på lääänge!!
Vi hörs imorgonbitti igen mina hjärtan! Ni får sova så gott sen när ni nu ska lägga er! Jag vet iaf att jag kommer somna jättesnabbt och sova gott kommer jag sannerligen att göra!
/ Sofia Werlin

Har man tur eller vad har man?

Kom hem från jobb vid halv tvåtiden idag. Åt lite lunch och sen la jag mig i sängen och kollade på lite tv. Skönt att vila lite framför tvn efter jobbet tycker jag. Dagen gick rätt så fort idag tyckte jag, jättemycket folk som var och handlade så det var skoj. Sen jobbade jag med min andra chef idag med, så då blev det ännu bättre!

Sen vill jag passa på att säga tack till Johanna, vann tävlingen i hennes blogg, blev jätteglad, jag som aldrig vinner något!
Och sen får jag ta och tacka alla er andra som har gjort att min webshop ligger på första platsen bland andra hemsidor inne på freewebs.com. Kan dagen bli mycket bättre? Kanske, kanske inte.. Man vet aldrig.


Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska ju jobba imorgon igen dock vill jag på bio ikväll men ja får får se. Imorgonkväll kommer farmor och farfar hit och äter middag, ska bli trevligt. Sen är det jobb på söndagen med och på måndag.. Sen ska jag minsann vara lite ledig. Imorgon är det ju en röd dag i almanackan så det betyder dubbelt betalt både lördag och söndag på jobb, 200 kronor i timmen tackar man inte nej till.
Vad ska ni själva hitta på för skoj idag och ikväll? Någon som ska på halloweenfest?:)
/ Sofia Werlin

Bedtime... eller ja snart..

Ska snart krypa ner under täcket och kolla på Fringe tänkte jag. Var spännande förra veckan så måste se avsnittet som är idag med. För i helgen kommer jag missa reprisen...

Är sugen på att gå ut i helgen med men det kommer inte fungera om man ska jobba hela helgen till stängning alla dagar. Så jag får vänta tills nästa vecka då det antagligen blir bowling på lördagen. Har tävlat om biljetter till den nya Sawfilmen med som har premiär den 7 november, kan vara skoj om man vinner, men vem ska man då ta med sig? Kommer ju få två biobiljetter dit om jag nu vinner!! Vem känner sig sugen? ;) Attans att man inte har en pojkvän som man kan sitta och klämma sönder handen på under filmen!!

Jobb imorgonbitti igen då, 07:30-13:00. Skönt så jag hinner göra en massa under dagen sen. Chefen hade gjort fel på min septemberlön med, så egentligen skulle jag fått så mycket mer pengar än vad jag fick ut. Och jag som har snålat, kunde ha köpt klänningen inne på Gina då ändå!! Blir sur på sånt faktiskt.

Well så är det med det och chefen vill att jag ska jobba på måndag med mellan 14-20. Snälla ge mig lite ledigt? Var bara ledig nu i måndags och sen har det bara varit jobb i mitt huvud. Jag orkar inte tre dagars stängning. Men får kolla min kalender innan med, ska ju till körskolan med nästa vecka.. men jag nu har jag beslutsångest. Behöver pengarna om jag nu ska åka till Vietnamn i sommar med My och Sandra.. jag får se hur det blir med måndag.

( lite ego får man vara )
Det fick bli mitt avslut i detta inlägget. Uppdaterar under dagen imorgon på jobb med lite mmsinlägg. För jag kommer inte orka starta datorn imorgonbitti kvart i sex!! Sov så gott mina hjärtan! Ni är bäst!!
/ Sofia Werlin