Lördagskväll..

Har precis gjort vitlökssåsen till maten idag. Mamma kom precis hem från jobbet så vi ska snart äta. Min mage kurrar, har bara ätit frukost idag för har haft så ont i magen både igår och innan idag men nu verkar det ha försvunnit. Måste ha varit något fel på pastan jag åt igår. Var ju en pasta med musslor och räkor, kan inte ha varit fräsch!

Så nu får jag hoppas att jag får behålla maten nu ikväll. Har druckit proviva hela dagen och det har jag fått behålla så vi håller tummarna för att jag får behålla maten idag med. Vi ska ha god mat idag med. Kycklingfilé, kycklingspett, pommes chateau, bearnaisesås och vitlökssås och självklart sallad till detta. Bilden är klickbar..

Nu ska jag fixa det sista och sen blir det mat för min del. Ska kolla på melodifestivalen sen ikväll med. Vad ska ni göra för skoj ikväll?
Jag uppdaterar senare ikväll efter att jag har ätit och kollat på melodifestivalen.
/ Sofia Werlin

Lördag igen :)

Har inte uppdaterat förrens nu då jag har fixat till på mitt rum efter att jag gick upp. Dammtorkade alla mina hyllor och bäddade till sängen så har man resten av dagen fri sen och det kan ju faktiskt vara rätt så skönt.

Har inget annat planerat idag, ska ta och kolla på melodifestivalen ikväll med familjen tänkte jag. Vem som går vidare direkt till Globen är svårt att veta nu då jag inte har hört låtarna än. Men man skaffar ju sig alltid en eller två favoriter under programmets gång.
Vilka tror ni kommer gå vidare direkt till Globen ikväll?

V
ar nyss inne på gratisskor.se och kollade min sida där. Snart är jag uppe i 500 poäng så jag kan få mitt presentkort på antingen DinSko, Nilson eller Bianco men jag funderar på att vänta tills jag är uppe i 800 poäng och då får man ett större presentkort. Skulle vara jätte tacksam om ni, mina läsare vill bli medlem på den sidan och hjälpa mig att vinna en tävling som pågår därinne just nu! Allt ni behöver göra är att klicka på bilden för att komma till sidan!

Nu ska jag och lillayster kolla på film. Scooby-Doo på zombieön, min lillasyster är besatt av att kolla på Scooby-Doo. Hon kollar t.om. på serien med Scooby-Doo på Nickelodeon..
Vad har ni för planer idag?
/ Sofia Werlin

En lugn hemmakväll...

Har kollat på Let's Dance nu ikväll tillsammans med familjen. Skönt att bara ta det lugnt faktiskt och inte sitta vid datorn hela tiden. Har inte svarat på era kommentarer än heller men ska göra det nu efter att jag har skrivit klart detta inlägget. Har även tagit foto på tröjan eller ja tunikan som det egentligen är. Så ska fixa ett kollage med bilder på det jag fick med mig hem idag! Klickbar bild!

Har känt mig halvkrasslig hela dagen så ska faktiskt snart bädda ner mig i sängen och kolla på tv. Ni får ursäkta för en dålig uppdatering idag men så blir det när man är och träffar sina vänner i stan. Vill inte ägna all min tid åt bloggen när jag har en chans att träffa mina vänner också!

Har inga speciella planer för morgondagen heller, blir nog att ta det lugnt om jag fortfarande känner mig krasslig. Vill helst inte bli sjuk nu! Ska ta och svara på mina mail från handelsfacket med som jag fick innan idag. Har mailat dom om hur man ska göra när lönen blir fel och det är bara den inkomsten man har varje månad. Fick ett nummer som jag skulle ringa till på måndag, så får ta och göra det!

Nej nu har jag inget mer intressant att skriva så ska ta och svara på era kommentarer och sen stänger jag faktiskt av datorn för denna fredagen eller ja efter att jag har kollat min facebook och bilddagbok. Återkommer imorgonbitti när jag har vaknat.
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon : )
/ Sofia Werlin