Film, läggdags och ännu en jobbdag...

Snart dags för min del att lägga sig. Jobbar imorgon igen, 13:00 - 20:00. Efter imorgon jobbar jag bara torsdag och fredag med och sen har jag ledigt hela helgen. Det sköna är att jag jobbar morgon på både torsdagen och fredagen!

Sitter och kollar på filmen Into The Blue just nu. Konstigt nog har jag aldrig sett klart hela filmen. Så när jag är klar med detta inlägget ska jag krypa ner under täcket och kolla klart på den. Ska ställa mitt alarm lite tidigare med, så man hinner med allt imorgon innan jobb..

Satt inne på Gina Tricots hemsida innan med och kollade lite. Har hittat en snygg skjorta jag vill ha, kostar bara 149 kronor och där finns en massa olika färger. Vill dock ha en vit eller korallfärgad, tycker att det är snyggt till en brunbränd kropp och till ett par korta jeans shorts.

Just nu är jag så himla seg i kroppen. Ont i magen/svanken har jag med. Inte alls skoj faktiskt, får hoppas att det går över snart, inte skoj att jobba när man har ont. Jag får väl ta några tabletter under dagen imorgon men då riskerar jag att få magkatarr eftersom jag inte tål alla sorters värktabletter...

Nej nu har jag inget mer skoj att skriva. Ska svara på kommentarer, smörja in kroppen och sen lägga mig. Uppdaterar imorgonbitti igen när jag har vaknat. Då med frukostpointsen och lunchpointsen för morgondagen!
/ Sofia Werlin

Jobbat, ner i vikt och jobb imorgon igen...

Kom hem för ca en timme sen. Dagen gick bra idag men det var fruktansvärt varmt inne i butiken idag. Ändå sitter vi vid frysarna så det borde vara svalt, men icke. Antingen har det varit fel på kylsystemet eller så har jag bara varit väldigt varmt...

Imorgon blir det jobb igen, dock börjar jag tidigare. Börjar redan klockan 13:00 imorgon och jobbar till stängningen klockan 20:00. Imorgon ska jag inte ha mina jobb byxor, för fy vad obekvämt det har varit idag! Så imorgon blir det faktiskt mina svarta träningsbyxor som jag brukar träna i.

Struntar i vad chefen säger imorgon. Jag har tjejveckan nu och då svullnar min magen, jag kan knappt knäppa mina byxor då. Jobb byxorna kan jag iaf inte knäpp och jag tänkte inte stoppa blodflödet bara för att det ska vara så. På tal om något helt annat, jag tror faktiskt att jag har gått ner lite i vikt.

Jag har ett par mysbyxor som jag brukar gå runt i här hemma. Tog på mig dom efter jobb idag och de sitter löst över rumpan och jag måste knyta dom extra hårt för att de inte ska trilla av! JAG ÄR GLAD!!!

Nu ska jag se klart finalen av Hell's Kitchen och svara på era kommentarer. Uppdaterar lite senare igen, då med vad jag har ätit till kvällsmat och lite annat smått och gott.
/ Sofia Werlin

Värme och obekväma jobbkläder...

Nu åker jag snart till jobb. Mormor ska köra mig dit då hon ska passa lillasyster idag. Mamma är redan på jobb så får se om jag ska sitta i kassan eller inte. Hade gärna sluppit kassan idag..

Det är så sjukt varmt ute, var ute i några minuter bara och hängde ut handdukar. Så nu är man klibbig igen, det hade gärna fått komma en regnskur så det blir lite svalare. Men man ska egentligen inte klaga nu när värmen äntligen har kommit hit!!

Ska fråga ena chefen om han är där idag om jag inte kan få börja använda svarta leggings istället för de där obekväma arbetsbyxorna. Byxorna är inte alls sköna att sitta med i kassan, de klämmer åt överallt, sitter åt över baken och de är allmänt obehagliga. Hade varit skönare att sitta med ett par längre svarta legging. Eftersom jag ändå har ett längre linne under min fleecejacka så gör det inte om man har leggings...

Hoppas att chefen säger att det är okej för då köper jag nya leggings på torsdag nere i stan. Hade inte ni också velat jobba i leggings om ens jobb byxor går högt upp på midjan och sitter åt som bara den över baken?

Nu ska jag byta om, föna ner min lugg och sen ska jag åka till jobb. Slutar klockan 20:00 ikväll så är väl hemma runt halv nio igen. Uppdaterar när jag är hemma igen, tror inte jag hinner mmsa in ett inlägg under kvällen!
/ Sofia Werlin