Städat, tvättat och lite annat...

Har fixat och donat hela dagen idag känns det som. Hela lägenheten är städat från golv till tak. Igår hade jag nästintill en heldag nere i tvättstugan, blev både klädtvätt och mattvätt. Är rätt glad att där finns en tvättmaskin som klarar av att ta just ens stora mattor som man har här i lägenheten.
 
Så nu behöver man inte ta mattorna på ett tag i alla fall, skönt att ha det överstökat. Hann även med att baka en tigerkaka innan imorse. Så har nyss kommit hem från mormor och hennes sambo, bjöd på lite fika därborta. Alltid trevligt. Få ta tag i vikten efter allt annat. Just nu lägger jag inte så stor fokus på det även om jag håller koll på vad jag stoppar i munnen.
 
Vill ju ner till min normalvikt igen men ibland är det bara jobbigt. Men det ska nog bli bra i slutändan. Min dietist ska sluta men en annan ska ta över så förhoppningsvis får jag en tid till henne snart. Får även hoppas på att hon har något bra att säga och att vi båda två kan komma fram till något som är bra just för mig!
 
När jag har avslutat detta blogginlägget ska jag sätta mig i soffan och fila ner mina naglar lite. De har blivit otroligt långa, början till häxnaglar faktiskt. Tycker att det är snyggt med långa naglar men dom ska inte vara för långa så man inte kan hantera det. Man ska helst kunna öppna burkar, stänga gylfen m.m utan att skada förstärkningen och framförallt slippa skada sina egna naglar.
 
Tjatar lite på er igen om mina tradera auktioner jag har ute. På mitt Wii, Wii balance board, ett spel till wii:et och värmespolar. Så in och kika om ni vill, kanske lägger ni bud, kanske inte. Skadar ju inte att kolla, eller hur? Även om mitt Wii och balance board är uppe rätt bra skadar det aldrig med lite extra reklam för det.
/ Sofia Werlin

Säljes, rensar och vikten..

Har inte haft någon ork till att blogga så mycket, ska bli ändring på det. Vissa dagar är det så, man orkar inte och man vill göra andra saker.
 
Håller på att rensa alla mina garderober m.m. här hemma så ni får ursäkta om där kommer upp en massa annonser till Tradera, men varför ska man slänga saker som är nästintill oanvända? Finns alltid någon annan som får glädje utav det. Man är inte dum. Jag har gjort det misstaget många gånger och bara slängt en massa som andra skulle kunnat få nytta av.
 
Säljer ju t.ex. mitt Wii, Wii balance board samt ett spel med pulsmätare till Wii:et. Det är inget man bara ger bort eller slänger. Fick ett litet skambud när jag hade lagt ut annonserna och jag tycker så här: vill man ha det får man lägga bud precis som alla andra. Annars hade jag lika bra kunnat ge bort det bara. Men det går minsann bra med de annonserna och jag är glad att jag inte gick med på "skambudet".
 
Vikten ska vi inte tala om men jag ska ta tag i det igen. Först och främst är det lite annat som ska fixas. Man ska inte stressa, det blir aldrig bra i slutändan. Man ska ta det i en lugn takt så kroppen hinner vänja sig vid allt det nya som händer. Har en tid till dietisten så får se vad hon säger för något.
 
Skickade in matdagboken till henne förra veckan så hon hann kolla den. Själv tyckte jag att den såg bra ut men man vet ju aldrig hur det ser ut på hennes uträkningar sen. Inga sötsaker har stoppats i munnen i alla fall och det är jag nöjd över att jag har lyckats med. Sen kan man alltid önska att det släpper på vågen med, men det lär det göra.
/ Sofia Werlin

SÄLJES!

Säljer nu mitt Wii och lite andra tillbehör då jag inte har använt det på cirka 3-4 månader. Kanske får någon annan lite roligare med det :)

Balance Board med 2 spel - http://www.tradera.com/wii-balance-board-43-2-spel-auktion_302527_162386178

Wii basenhet - http://www.tradera.com/nintendo-wii-basenhet-auktion_302515_162387775

EA Sports Active 2 - http://www.tradera.com/ea-sports-active-2-till-wii-auktion_340696_162393970

/ Sofia Werlin