Onsdagen den 31:a oktober..

Kom hem för ett litet tag sen. Har umgåtts med Sandra nästa hela eftermiddagen i dag. Hjälpte henne med en liknande tavla som jag har ovanför min säng. Skoj att pyssla lite även om det är lite pilligt. Så det har blivit en tur ut på Väla och IKEA, sedan hem till henne för att sen köra hem till mamma och pappa. Och givetvis tillbaka till Sandra igen.
 
Trodde att häftpistolen Sandra köpte skulle fungera men icke. Fick hem och hämta pappas häftpistol som fungerade så mycket bättre. Så nu har Sandra en lika snygg tavla som jag har. Dock med ett annat tyg men det blev snyggt också. Lite pilligt att få fast dom små skruvarna till ljuslisten med långa naglar men jag lyckades.
 
Skulle ju visa bilder på lägenheten i dag men eftersom jag inte har varit hemma så har jag inte hunnit ta några bilder. Och nu är det alldels för mörkt utomhus så jag lägger upp det inlägget i morgon när det är ljust ute och när bilderna blir bättre. Så jag hoppas att ni kan hålla er tills dess..
 
I morgon är det tvättning som står på schemat samt lite andra planer på eftermiddagen. Vill dock inte skriva vad det är för planer än utan jag väntar tills jag har besked. Håller i alla fall en tumme att det går bra och att det blir som jag vill, hade blivit väldigt bra i så fall. Så håll gärna en tumme för mig i morgon eftermiddag!!

Måste säga att jag tycker att det är väldigt roligt att många utav er har hittat till min facebooksida för bloggen. Fick en massa nya gilla markeringar i går och även en massa peppande kommentarer. Ni är guldvärda ska ni veta och jag är oerhört tacksam för alla era kommentarer här i bloggen med.
 
Nu ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar, packa ner tvätten och sedan ta det väldigt lugnt. Höften känns lite bättre i dag men jag har fortfarande ont så ska ta en värktablett innan jag lägger mig i kväll. Ska försöka att komma i säng i tid i dag då jag ska vara nere i tvättstugan klockan tio..
/ Sofia Werlin

Recension av Celsius..

 
För ett tag sen fick jag hem ett paket med Celsius drycker. Fick fyra burkar av varje smak och nu har jag testat alla smakerna. Så undertill ska jag skriva vad jag tyckte om smakerna. Visst blev man lite piggare av dom men om där brändes några kalorier det vet jag inte.
 
Apelsin - Smakade helt okej men det blev ingen favorit hos mig. Hade en konstig eftersmak som jag inte gillade.
 
Cola - Den smakar ju inte som Coca Cola precis men den var mycket godare än apelsinsmaken. Men det blev ändå ingen favorit hos mig.
 
Vilda bär - Detta blev en stor favorit hos mig. God smak och ingen konstig eftersmak. Rekommenderar verkligen denna.
 
Citron/lime - Detta blev även en favorit, påminner lite om sprite i smaken. Smakar bäst om den är jättekall.
 
Jordgubb/kiwi - Hade stora förväntningar på denna. Gillar både jordgubbar och kiwi men tyvärr smakade den mest vatten. Denna är utan kolsyra.
 
Persika/mango - Jag tyckte att den smakade surt. Så den gick inte alls hem hos mig. Även denna är utan kolsyra.
/ Sofia Werlin