Veckans GI meny..

Många som skrev och tyckte att jag skulle fortsätta lägga ut menyer på hur jag äter under veckan. Givetvis kan jag fixa det så här kommer menyn för kommande vecka. Har ni några frågor så är det bara att skriva en liten kommentar så svarar jag så fort jag har sett den.
 
 
/ Sofia Werlin

. . .

Hur många gånger ska man bli sårad, innan man träffar den "rätte"? Man tror att det borde vara enklare varje gång, att gå vidare och inte fälla några tårar, men så är det ju aldrig. Kanske i ens drömma, men inte i verkligheten. Gång på gång när man tror att man har hittat rätt och skulle kunna tänka sig att leva sitt liv med denna personen, så visar det sig att det är helt fel.
 
 
Det är kanske en mening med allt, kanske är det så att jag ska leva ensam och aldrig hitta han som rätt för mig. Ju fler gånger man blir sårad, ju svårare är det att lita på någon när man träffar en ny. Tyvärr är jag en sån person som ser tillbaka och jag är rädd för att varje gång jag träffar någon ny, så kommer det sluta i tårar. Borde kanske blicka framåt i stället och inte se tillbaka.. Men det är svårt!
/ Sofia Werlin

Kallt, uppgifter och inget privatliv..

Klagar lite på kylan i dag eller ja, jag har klagat den senaste veckan på att det har varit kallt. Det är otroligt kallt i vårt klassrum så man sitter och fryser dagarna ut. Som om inte det vore nog så gick brandlarmet i dag, ut i kylan och jag hade inte dem bästa kläderna på mig. Valde att ha jeans med hål i, converse och en topp. Ni kan ju bara tänka er hur stelfrusen jag var sen när vi fick komma in igen.
 
Var hemma lite efter tvåtiden i dag, så fyllde upp badkaret med varmt vatten och la mig där i ett tag för att tina upp. Ska alldeles strax sätta mig och skriva klart en uppgift vi har i svenskan. Denna veckan är helt galen med uppgifter, precis som förra veckan. Hinner knappt med mitt projektarbete och jag hinner framförallt inte med mitt privatliv. När man kommer hem från skolan så fortsätter man med alla uppgifter man har, sen äter man lite och sen går man och lägger sig.
 
Men det ordnar nog till sig, så länge jag gör mina uppgifter direkt och inte lägger allt i en hög, så ska det nog reda sig. Veckorna går i alla fall otroligt fort och snart är januari förbi, vad har man gjort? Förutom att gå i skolan och haft en massa att göra.
 
På tal om annat så har jag chans att bli veckans blogg inne på Besökstoppen. Ni får mer än gärna gå in och rösta på mig. Man kan rösta en gång per dygn och ni kan rösta fram till torsdag denna veckan. Hade varit jätteroligt att få nå ut till fler personer och visa att man faktiskt klarar av att gå ner i vikt själv, med hjälp av träning och rätt mat.
 
Nu ska jag svara på kommentarer och sedan sätta mig med min uppgift. Uppdaterar kanske lite senare, om jag orkar det vill säga. Är så trött om dagarna och jag har varit det i några veckor nu. Tänkte boka tid hos min husläkare för att se om jag har brist på någon vitamin eller järn, för jag är aldrig så här trött annars.
/ Sofia Werlin