Frågestund!!

 
Det var ett tag sen jag hade en frågestund här på bloggen, så tyckte att det var dags igen!!
Tänkte att jag låter frågestunden pågå till lördag och sen så ska jag försöka svara på alla Era frågor, så snabbt jag bara kan. Förhoppningsvis hinner jag svara på dem under kvällen på lördag, annars får det bli under söndagen.
 
Så ställ Era frågor, fråga allt mellan himmel och jord!
/ Sofia Werlin

Praktik och projektarbete..

Jag lever men det har varit mycket i skolan att göra nu innan praktikveckorna, som drog igång idag. Dock började min praktik ganska skönt med att barnen på skolan där jag ska vara, hade studiedag. Körde ändå dit och fick prata med min handledare samt att jag fick mina tider, som jag ska gå sidan om. Fick även träffa dem andra lärarna i dem klasserna som jag kommer vara i.
 
Jättetrevlig personal och jag kommer trivas som fisken i vattnet. Känner dock att tre veckor kommer gå otroligt fort och det gäller att man är med överallt för att hinna se och göra så mycket som möjligt. Har fått ganska sköna tider i alla fall, även om jag kommer stanna kvar på fritids vissa dagar med. Kan tycka att det är relativit skönt, då jag har mitt projektarbete också som ska vara klart fredag vecka 15.
 
Även om jag har kommit en bit på det, så vill jag ändå ha god tid på mig och fixa med allt. Samt maila det till min handledare och få det godkänt så man inte behöver ändra om hela i sista sekunden sen. Hatar att både stressa med skolarbeten och känna ångest om det skulle varafel.
 
Min kära klasskamrat E, skulle vara snäll och skicka en del av sitt arbete ikväll så jag kan se hur det ska se ut i fotnoten. Är helt lost när det kommer till allt som ska ligga i texten. Tyvärr är jag som person, en sån som vill att det ska bli rätt från början. Dock blir det ju sällan rätt alltid men man hoppas ju.
 
Nu ska jag fortsätta på mitt trevliga lilla arbete och sen blir det att ordna med lite middag. Uppdaterar kanske senare igen, annars blir det imorgon när jag har kommit hem från praktiken.
/ Sofia Werlin

Snabbt litet inlägg..

Tisdag igen och jag har ingen aning om var måndagen tog vägen. Som sagt, både helgerna och vardagarna går otroligt fort. Kan dock känna att helgerna går alldeles för snabbt ibland. I alla fall helgen som var nu, den spenderades i Göteborg tillsammans med Sandra och våra två dagar i vackra Götet, gick upp i rök känns det som.
 
Men det var en väldigt trevlig helg och efter allt som har varit så var det skönt att åka iväg ett par dagar. Jag är helt förälskad i Göteborg som stad och jag skulle mer än gärna vilja flytta upp där. Vem vet vad som sker i framtiden, hamnar kanske i Göteborg någon gång i livet.
 
Ska strax ställa mig och fixa till lite middag samt lunch till skolan imorgon. Får se vad jag knåpar ihop för spännande att äta, ibland blir det faktiskt otroligt bra, trots att jag inte vet vad jag ska göra när jag ställer mig vid spisen. Funderar på att göra biffar med fetaost och har couscous till eller något annat gott..
 
Dock vet jag inte riktigt vad jag skulle skriva för inlägg, utan jag uppdaterar lite senare ikväll helt enkelt. Känner att hjärnan behöver lite ny energi i form av middag.
/ Sofia Werlin