Lunch, tränat och vägning...

Har nyss ätit lite lunch efter dagens träningspass. Knappt något folk på gymmet idag och det var ganska skönt, slapp man stå och vänta på att maskinerna skulle bli lediga och så.

Blev en timme crosstrainern och 35 minuterlöpbandet. Det var kämpigt idag men det var så himla skönt efteråt. Hade egentligen bara tänkt köra 15 minuter på löpbandet men det blev istället lite mer. Blev lite övningar på maskinerna med så man får rätt på ena axeln.

Det känns faktiskt i armarna och ryggen men det är bara på det imorgon igen, varför börja lugnt? Får hoppas att det har gjort lite skillnad till måndagens vägning och att där inte är ett alldeles för stort plus, då blir jag faktiskt ledsen. Men då är det bara att kämpa vidare till måndagen efter och hoppas på ett minus då. Men just nu håller jag tummarna för kommande måndag..

I
kväll ska jag eventuellt in till stan tillsammans med Mattias och några andra utav hans vänner. Får helt enkelt se när de ska åka in till stan, för jag vill gärna komma upp i tid imorgonbitti med för att träna. Men det blir säkert jättebra och förhoppningsvis trevligt med. Längesen jag träffade Mattias.

Nu ska jag läsa lite bloggar, svara på kommentarer och sedan fixa till lite på rummet. Uppdaterar lite senare igen och förhoppningsvis kan jag lägga upp en liten tävling till er med.
/ Sofia Werlin

Middag, träna och kommentarer...

Åt middag för ett litet tag sen och nu är det lite tvkollande samtidigt som jag sitter och skriver här. Ska snart upp och packa träningsväskan tills imorgon så man kommer iväg imorgonbitti för att träna. Ska bli skönt att träna igen faktiskt, ska bli skönt att svettas!!

Får hoppas att där är lite folk imorgonbitti när man tränar så man slipper trängas med en massa andra sidan om en. Det är ganska trångt vid crosstrainerna så när man är klar får man akta så man inte fastnar i någon utav de andra om där är någon som tränar. Men jag tror inte att där kommer vara mycket folk imorgonbitti, de flesta är väl ute på festivalen ikväll.

Själv ska jag eventuellt ner på festivalen imorgonkväll tillsammans med lite vänner. Får se vad jag orkar, jag har lite saker att läsa på med inför kommande vecka. Det börjar närma sig vissa datum som är viktiga för mig så för att allt ska gå så bra som möjligt vill jag läsa på extra!

Hade fått en kommentar tidigare idag om att jag bara gnäller i mina inlägg och att jag skriver om samma saker nästan hela tiden. Personen i fråga hade även skrivit att den skulle sluta läsa bloggen, jag tvingar ingen att läsa bloggen. Jag är inte den som gråter över att folk inte fortsätter läsa bloggen.

Nu ska jag svara på kommentarer och sedan ska jag upp och packa ner i träningsväskan. Ska även testa min body som jag hämtade ut på posten innan, den är riktigt snygg faktiskt och den blir säkert perfekt till ett par jeans och en kavaj!!
/ Sofia Werlin