Vad har jag gett mig in på?

Oj vad har jag gett mig in på? Samma bild som ligger i detta inlägget, samma bild ligger ute på min privata facebooksida, min facebooksida för bloggen samt instagram.

Men jag gillar att utmana mig själv och vore inte detta en utmaning så vet jag inte vad. Visst jag äter efter LCHF och undviker sötsaker och annat skräp väldigt bra.

Men för att sporra mig själv lite extra blev detta en passande utmaning. För varje "gillamarkering" jag får på Facebook och instagram, så många dagar ska jag hålla mig borta från sött och skräp.

Intresserade av att bättra på mina dagar? In och gilla:

SofiaWerlin – instagram
Sofia Werlin - Min resa från 120 kilo – Facebook


/ Sofia Werlin

Nya klor!

Var och fick mina naglar fixade igår. Testade en ny form på naglarna denna gången, ballerinashape eller som den också kallas coffinshape.

Jag blev helnöjd och det är alltid roligt att testa något nytt:


/ Sofia Werlin

Godaste fajitan!

I våra goodiebags vi delade ut under bloggmiddagen fanns där kryddor från Gourmeco och Spicemaster. En tacokrydda och en fajitakrydda. Givetvis måste man ju testa något när man får hem det och ikväll fick fajitakryddan äran att smaksätta min middag.
 
Säg vad Ni vill om LCHF men godare fajitas har jag aldrig ätit tidigare. Och brödet då? Det saknade jag inte ens, jag saknar inte bröd överhuvudtaget. Att börja med LCHF igen kan nog vara mitt bästa beslut i livet, i alla fall när det kommer till min kropp och viktminskning.
 
Så här såg min middag ut ikväll:
 
- Isbergssallad
- Hemmagjord vitlökssås
- Riven ost
- Rödlök
- Gurka
- Hemmagjord salsa
- Kyckling med fajitakrydda
 
 
/ Sofia Werlin