Bloggflytt!

Bloggflytten har börjat så smått! Fortfarande inte fått exportfilen då blogg.se har problem..

Jag kommer tills dess att ompekningen av mitt domännamn har gått över länka i alla mina kommentarer till nya bloggen.

Jag hoppas att Ni kommer följa min och Tuva-Li's vardag på nya bloggen och portalen trots byte härifrån.

Nya bloggen hittar Ni: H Ä R

 
/ Sofia Werlin

Månadens blogg - vinnaren!

Nu är månadens blogg för novembermånad avslutad och jag har gått igenom alla rösträknare! Var ju lite problem och krångel med de första jag hade men där kom in röster på dem innan jag hann byta..

Jätteroligt att så många valde att anmäla sig till månadens blogg! Det var en jämn kamp mellan två av de nominerade och det är jätteroligt att så många faktiskt har valt att rösta.

Jag hoppas att Ni kommer rösta på Er favorit i månadens blogg till december! Omröstningen kommer upp under dagen idag men tills dess får Ni vara nyfikna på vilka de nominerade bloggarna är.

Efter noggrann koll och uträkning skiljer det endast två röster från vinnaren och den som kom på andra platsen. Eftersom jag endast kommer ha en vinnare och de blev så jämt kommer nummer två att automatiskt få en ny nominering och plast till månadens blogg i december. 

Med 66 stycken röster säger jag grattis till:

VINNAREN!
 
/ Sofia Werlin

Tisdag och bloggflytt!

God morgon! Tidig morgon för oss idag med - enligt Tuva-Li var det morgon redan halv sex imorse. Jag är väldigt för att behålla en tid och inte ställa om klockan hit och dit..

Just nu sitter vi eller rättare sagt Tuva-Li och tittar på den nya filmen från Babblarna. Jättepopulär och hon dansar med till låtarna hon känner igen. Den släpptes igår och vi fick hem den igår, bra när man kan förhandsboka!

Känner jag min dotter rätt så kommer hon vilja vila om ett tag, det blir helt fel nu när klockorna är omställda. Får hoppas att hon kommer in i det nya snart.

Idag är det tänkt att min bloggflytt ska ske! Exportfilen är fortfarande inte klar, så för att nya bloggen inte skulle vara helt tom, fick jag föra över lite inlägg manuellt.

Jag kom dock åt något på inställningarna på nya bloggen, så jag skickas bara hit till "gamla" bloggen. Så himla typiskt och jag hoppas verkligen att hon jag har kontakt med på nya bloggportalen kan hjälpa mig att ta bort det, annars får jag göra om allt igen och ta bort det gamla kontot.

Så himla typiskt mig att komma åt olika saker när jag håller på att fixa! Det löser sig förhoppningsvis och tills dess så bloggar jag på här. Får föra över alla inlägg manuellt när nya bloggen har kommit upp.

Nu ska jag kolla vidare på Babblarna med Tuva-Li och sen blir det frukost! Blir även storstädning här hemma idag och sen kommer Tuva-Li's mormor och moster på besök. Kram så länge!

/ Sofia Werlin