Hello rödtopp!

Efter jobb i lördags så blev det några timmars vila, tre för att vara exakt! Katastrof egentligen med tanke på att jag hade varit vaken sen 09:00 på fredagen och jag har vaken natt på jobb. 

Tillslut blev det för varmt i lägenheten så jag kunde inte sova mer. Hade köpt med mig hårfärg hem så direkt när jag vaknade blev det att sätta färgen i håret. 

Tog samma färg som sist, trodde inte att det skulle bli rödare men det blev det. Men jag gillar det och jag tänker behålla denna färgen ett bra tag nu. Såg dock ut som ett smärre blodbad i badkaret när jag skulle skölja ur färgen, tog ett foto och la upp på Facebook, kan säga att jag skrämde några som jag har där. 

Men jag blev otroligt nöjd iaf! 


/ Sofia Werlin

Helt slut..

Jag är så trött om dagarna, solen tar tydligen på ens krafter under dagarna. Har dock inte varit ute i solen speciellt mycket idag, men däremot har jag varit på Väla med moster och kusin.

Men man blir trött ändå, det är så himla kvavt ute, fast nu börjar det bli kyligare så ska vädra igenom lägenheten inför kvällen/natten så man kan sova. Somnade runt halv fyra imorse, dels på grund av värmen men även för att katten höll på att jaga en fluga. 

Hittade inget av det jag skulle på Väla idag. Antingen så var det slut eller så fanns det inte hemma alls. Lyckades dock lägga undan en klänning till lördag från Holly & Whyte inne på Lindex. Så imorgon innan jobb blir det att köra och testa den, hoppas att den passar! Annars går jag naken i stan på lördag när jag ska ut och äta. 

Nu ska jag öppna upp alla dörrar i lägenheten, packa min väska inför morgondagens dygnspass samt ordna lite annat. God natt på er!!


/ Sofia Werlin

Trött på alla dessa ideal...

Onsdag, mitt i veckan dagen, som kunde börjat bättre. Nedstämd och ledsen är dem rätta orden för idag. Men det ordnar väl till sig, förr eller senare. 

Tänkte lägga mig i solen idag med, men efter vad jag fick höra igårkväll så känns det mindre skoj att visa sig i bikini. När man får upptryckt i huvudet, bilder på mig, för ca 3-4 år sen, samt att man får kommentaren: "på dessa bilderna var du en riktig 10+, kan lova dig går du ner till den vikten igen, kan du få vilken kille som helst".

Jag är så trött på samhället och dessa skönhetsideal. Jag har kämpat mig ner från över 120 kilo och jag ligger nu på 78 kilos strecket. Kan folk inte acceptera att man har några kilos övervikt och istället se personen för den man är? Personen man är bakom alla kilo som sitter på ens kropp.

Varje dag kämpar jag med min vikt, trots bristen på träning så äter jag rätt och rör på mig på andra sätt, att gå ner i vikt händer inte bara över en natt, det är en lång process!!


/ Sofia Werlin