Funderingar..

Torsdag igen och vädret ser ut att bli fint idag. Är det fortfarande fint när Tuva-Li vaknar igen, så får det bli en promenad, man får passa på när det är fina dagar.

Något jag satt och funderade på igår är varför gillar man något på exempelvis instagram, för att sedan ta bort sin gilla-markering? Jag får upp notiser på mobilen att den och den har gillat ditt foto, sen går man in på bilden för att se övriga gilla-markeringar och då finns inte personen som precis gillade med.

En annan sak jag funderade över igår är varför man helt plötsligt börjar gilla/kommentera något, när man inte har hört av sig på närmre ett halvår. Kanske jag som är knäpp med mina funderingar, men man blir lite fundersam.

Likadant med att man har försökt fråga folk om vi ska ses, om vi ska ta en fika, äta lunch etc. När man får ett svar om att vi tar det efter si och efter så, då tröttnar jag lite, bara för att jag har fått barn, så är jag inte mer förändrad än innan, det enda är att vi numera får sällskap av mitt allt i livet, men hon är oftast nöjd och glad och hon sitter gärna i en matstol och underhåller sig med sina leksaker.

Nu ska jag fixa här hemma medan lillan sover. Ha en fortsatt fin torsdag, så hörs vi lite senare..


/ Sofia Werlin

Min finaste skatt

Idag har vi varit i stan och fikat med Angelica och hennes Levi. Himla mysigt att gå i stan idag i det fina vädret. Blev ingen shopping heller, fastnade inte för något skoj.

Himla strul med biljettautomaterna när jag skulle köra hem, så ska kolla kontot noga de kommande dagarna så dem inte drar en högre summa. Var problem med dem imorse med när vi skulle parkera, fick göra det tre gånger innan det fungerade.

Imorgon blir det nog en tur ut på Väla! Ska byta lite kläder som Tuva-Li har fått, som jag tyckte var lite pojkiga. Förhoppningsvis hittar jag något snnat roligt att byta till. Åhléns har en massa fint i klädväg faktiskt!

När vi kom hem idag låg Tuva-Li's fina namnmössa från Novisen Design i brevlådan! Tog en större storlek, då jag gärna vill att hon ska ha den längre. Ska in och beställa någon till, fast i annan färg och med annat motiv!

Nu ska jag runda av inlägget, lillan sover sen cirka en timme tillbaka och jag ska passa på att kolla på tv innan det är dags att sova.


/ Sofia Werlin

Frågor & Svar


Nu är det alldeles för längesen jag hade en frågestund, så tänkte att Ni läsare skulle få chansen att ställa era frågor i en kommentar, i detta inlägget.

Frågorna kommer jag sedan svara på under kommande vecka i ett nytt inlägg. Så fråga på!!

/ Sofia Werlin