Fredag igen..

Det är redan fredag och det känns faktiskt inte som en fredag. Kanske är det för att man har jobbat så mycket hela veckan att man inte håller koll på dagarna.

Just nu är det fint väder ute och det ska bli fint väder idag med så det blir Bakken idag. Ska bli skoj att åka lite karuseller m.m. Eftersom mamma och pappa inte är mycket för karuseller så är det jag som får åka med lillasyster. Men det är bara skoj, massa karuseller!!

Blir inte så mycket uppdatering idag heller men ska försöka mmsa lite inlägg om det går. Eftersom vi ska in till Danmark vet man aldrig om det funkar eller inte. Men jag ska försöka iaf, annars uppdaterar jag när jag kommer hem ikväll.

Smsade precis min chef också. Frågade om han kunde betala ut min semester ersättning på det jag tjänade förra året. Jag har inte fått betalt ut det än så jag vill gärna ha dom pengarna med. Blir lite svårt att betala min resa till Egypten annars. Så jag hoppas verkligen att han läser mitt sms och lägger på det på lönen..

Nu ska jag svara på kommentarer och fixa lite annat smått. Ska tvätta av ansiktet med och smörja in det innan jag sminkar mig. Blir kanske en uppdatering innan vi åker in till Danmark..
/ Sofia Werlin

Är alldeles för trött...

Man känner verkligen av i kroppen nu att man inte har varit ledig så mycket. Är ledig imorgon bara och sen är det jobb som gäller hela helgen. Mindre skoj men det är pengar. Andra veckan jag jobbar helg utav tre helger. Bara nästa helg kvar med att jobba sen är jag ledig från helgerna ett tag..

Jobbet idag var jättesegt och timmarna gick sakta. Ändå hade vi gått med plus idag tillskillnad från förra året. Jättebra och skoj när det går på det hållet. Trodde inte att resultatet skulle bli bra med tanke på hur lite folk som handlade idag.

Imorgon är jag som sagt ledig och då ska dagen spenderas på Bakken tillsammans med mamma, pappa och lillasyster. Får hoppas på att det blir fint väder, inte skoj att åka in dit om det regnar och blåser. Får hålla tummarna för fint väder. Ska iaf bli skoj att åka in där och åka en massa karuseller. Var ett tag sen jag gjorde det..

Jag orkar faktiskt inte uppdatera mer. Jag ska krypa ner i sängen tänkte jag och kolla lite på tv. Lär säkert somna så fort jag lägger huvudet på kudden men det är en annan sak. Egentligen hade jag velat sitta uppe ett tag till och fixat med lite annat men jag orkar inte. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag..

Svarar på alla era kommentarer imorgonbitti. För just nu vill jag faktiskt bara lägga mig och sova. Det tar på kroppen att jobba till stängning alla dagar.
/ Sofia Werlin