Dagens shopping...

Här bilderna på de plaggen jag köpte idag. Tog bara bilder på det som var nödvändigt. Underkläder och lite annat behövs inte visas bilder på. Har blivit väldigt kräsen märker jag, innan kunde jag hitta en massa kläder som föll mig i smaken men nu hittar man nästan inget..
1. Jeansjacka i kortare modell - 169 kr
2. Kortare jacka i silke - 139 kr
3. Boyfriend jeans - 129 kr
4. Tunika - 90 kr

Sen köpte jag även underkläder, träningsstrumpor, schampoo + balsam, hygienprodukter. Men tycker inte att ni behöver se bilder på det..
/ Sofia Werlin

Hemma, trötta ben och morgondagen...

Har varit hemma ett litet tag men har hängt upp mina kläder och hängt in det i garderoberna. Blev några köp idag och jag är jättenöjd med dom. Får visa bilder på dom senare ikväll. Måste ta bilder och så på det först innan jag lägger upp det.

Har himla ont i mina ben nu efter dagens gående. Glömde sätta på mig min stegräknare idag, hade varit skoj att se hur många steg man tog inne i varuhuset under de timmarna som man gick därinne. Kollade även lite i butikerna utanför och sen gick man till och från bilen som vi hade parkerat en bra bit ifrån entrén.

Så lite motion i form utav gående har man fått idag, men bättre än inget alls eller hur? Ska snart tvätta bort mitt smink och sen ska jag bara ta det lugnt resten utav kvällen. Imorgon har jag minsann andra planer och de flesta som har läst bloggen de senaste veckorna vet vad jag ska göra imorgon.

För er som inte vet så kan jag väl skriva det igen. Imorgon klockan 15:00 ska jag ligga och lida eller ja hur det nu kommer kännas vet jag inte än, men jag gissar på att det kommer kännas. Jag ska tatuera mig igen och det är en betydelsefull tatuering med så det är inte bara någon hipp som happ tatuering.. Utan den är väl genomtänkt!!

Nu ska jag svara på era kommentarer, läsa blogginlägg och sedan ta foto på det jag köpte idag. Bilder kommer upp lite senare ikväll. Förresten tack för alla era fina kommentarer i mitt vägningsinlägg!!
/ Sofia Werlin