Läggdags...

Ska ta och släcka ner datorn nu och sen ska jag sova.
Imorgon blir det Ullared tillsammans med mamma och Stéphanie.

Kameran åker med, kommer inte att uppdatera imorgonbitti utan det blir mmsinlägg under dagen.

Sov gott alla läsare och ha en bra dag imorgon.
/ Sofia Werlin

Mobil och en tripp till Ullared...

Känner mig inte alls pigg idag heller. Tror att det är min förkylning som gör det. Tråkigt nog men kan inte göra mycket åt det just nu mer än att snyta mig och ta det lugnt.

Har bestämt mig för vilken mobil det blir, nu ska jag bara ta och bestämma mig för vilken färg. Det får bli mobilen från samsung. Jag har kollat på den länge och jag gillar utseendet mer på den än på LG telefonen. Så det får bli en liten samsung mobil istället. Kommer bli nöjd med den i alla fall...

Imorgon blir det en spontantripp till Ullared. Ska dit med mamma och Stéphanie. Blev bestämt tidigare idag och det ska faktiskt bli skoj. Kameran åker med för att fotografera lite. Stéphanie ska leta reda på Ullareds Morgan med, kommer bli rätt skoj om hon verkligen hittar honom. Vi har sagt att vi ska ta autografen om vi ser honom, lite på skämt sådär ;-)

Ska försöka mmsa in lite inlägg under dagen imorgon med. Eftersom vi ska åka hemifrån Helsingborg redan klockan åtta på morgonen så hinner man inte uppdatera något speciellt då. Datorn orkar jag inte ta med mig faktiskt, blir bara jobbigt att sitta med den i bilen och blogga. Sen tappar man lätt anslutningen på vissa ställen med det mobilabredbandet.

Nu ska jag ta och kolla min mail, svara på kommentarer och läsa bloggar. Känner mig lite piggare nu efter lite dricka. Ska lägga mig tidigare med ikväll då jag ska upp jättetidigt imorgon om man jämför med andra dagar.
/ Sofia Werlin

Mobilköp...

Jag är ute efter en ny telefon och jag vill ha en med touchskärm. Har haft touch innan och jag saknar det faktiskt.
Så imorgon ska jag kolla på lite nya mobiler och eventuellt köpa en ny med.


Vilken utav mobilerna nedan hade du valt? Och vilken tycker du att jag ska välja?
Vilken färg hade ni köpt: svart eller rosa?

Klickbara bilder:

1. 2.

1. Samsung S5230 - 1590 kronor
2. LG KP500 - 1525 kronor
/ Sofia Werlin