• Små snabba inlägg •

Hej hej från ett soligt och varmt Rhodos! Blir lite korta inlägg samt att det går lite tid mellan inläggen här i bloggen, men har man semester, så har man! Trots att vi har WiFi på rummet, så vill jag inte ägna stor tid åt mobilen!

I dag har dagen spenderats på stranden i en härlig solsäng. Jag gick upp på rummet lite tidigare och la mig för att vila, nu ska jag ta ett hopp in i duschen och fixa till mig inför kvällen lite.

Mina nässelutslag har blivit bättre härnere, fram tills i går, när jag tog en hamburgare och där var både rå tomat, ketchup och chilisås i den. Så jag verkar ha hittat källan till problemet - saker med röda färgämnen i!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Kanske kommer ett inlägg till lite senare i kväll, beror på hur bra WiFi:et är.


/ Sofia Werlin

• Snabb liten uppdatering •

En snabb liten uppdatering från ett varmt och härligt Rhodos. I dag var första ordentliga dagen nere vid poolen. Cirka 30 grader och strålande sol, jag kan inte klaga.

Dock blir det mer solning av ryggen i morgon, tog framsidan i dag även om ryggen också fick sol. Men tycker att det är svårare att få färg på ryggen än framtill.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen i kväll är det dags för grekisk afton, maten är ju det man ser framemot mest!


/ Sofia Werlin

• Mitt lilla odjur •

Just nu har jag en sur katt här hemma, som inte får ligga och sova i resväskan! Men den är nästintill packad och klar, bara det sista som ska packas ner i morgon. Så jag får väl snällt ordna fram en annan sovplats till katten, så hon blir nöjd!

Har lite ångest över att vara borta från katten en hel vecka, även om jag vet att mormor kommer ta hand om henne. Får ringa hem då och då under veckan och höra så allt går bra, är mest rädd över att hon ska smita ut och komma bort, då hon är en innekatt.

Vad fjantig man är egentligen, men ens djur blir som ens familjemedlem och då får man bli både fjantig och nojig. I morgon ska jag mysa en massa med henne, hon är en riktig myskatt som gärna ligger i knäet.

Ögonen går smått i kors här hemma med, tog en allergitablett innan och den börjar verka nu. Får inte glömma att packa ner dem i resväskan, vill inte riskera att behöva slänga dem vid säkerhetskontrollen på flygplatsen. Dryck vet jag att man inte får ha med sig, vet däremot inte hur det är med allergitabletter och salvor.

Nu ska jag kryssa av lite på min packlista, sen kryper jag ner under täcket. Ska luncha lite snabbt med Sandra i morgon med, så ska upp i tid och packa det sista.


/ Sofia Werlin