Läggdags redan...

När jag har skrivit klart detta inlägget ska jag krypa ner under mitt varma täcke och sova. Det har blivit dåligt med uppdatering idag men jag vill gärna umgås med mina vänner med innan man åker på semester.

Imorgonbitti ska jag till tandläkaren. Fast man kanske inte kan kalla 10:00 för morgon men jag gör det. Det är just därför jag ska lägga mig tidigt med. Annars kommer jag aldrig upp i tid. Igårnatt låg jag och kollade på Anna Pihl som visas i repris på tv4 om nätterna. Har verkligen fastnat för den serien, men inatt blir det inget Anna Pihl.

Ska laga min framtand imorgon. Jag har haft en skada på den sen jag var mindre så de får fylla i "gropen" jag har där. Men imorgon blir det nog även att jag sätter på ett tandsmycke på tanden så det ser lite bättre ut. Funderar på att ha en liten stjärna i vittguld. Men får se om jag bara fyller i "gropen" eller om det blir ett tandsmycke med. Usch det känns som om pengarna bara försvinner iväg.. Inte alls skoj med onödiga kostnader.

Glömde förresten skriva i det andra inlägget att jag fick sålt mitt Sims 3 innan via tradera. En kille hade tagit köp direkt så jag tjänade ca 300 kronor på spelet. Inte alls fel. Har räknat bort frakten så jag får själv behålla de 300 kronorna. Får se när pengarna kommer in. Snabb betalning = snabb leverans ju.

Nu blir det sängen för min del. Uppdaterar imorgonbitti innan tandläkaren. Hoppas att det blir bra och att det inte kommer gå på flera tusenlappar. Ska fråga om man kan få det på faktura så man kan betala det när lönen kommer nästa månad i så fall. Ska nog inte vara problem, annars är 300 kr inte farligt.
/ Sofia Werlin

Körlektion, stan och en trevlig kväll..

Nu har man kollat klart på Greys's Anatomy. Så himla bra den serien och det är faktiskt lite surt att man missar två veckor utav det sen i oktober.

Dagen har varit bara bra. Känns som om det har varit fullrulle hela dagen idag fast det har det egentligen inte varit. Först var det körskolan, sen stan med Stéphanie och sen hem till Johan. Men det har varit en trevlig dag...

Körlektionen idag gick bara bra. Körde inte med min ordinarie körlärare då han är nere i Ungern med något körskoleförbund här i Helsingborg. Men jag fick köra med en som heter Roland och han är jättebra han med. Lugn och jättetrevlig. Kändes verkligen inte som om vi hade en körlektion utan som vi körde en runda i stan. Det är så en körlektion ska vara, den ska flyta på normalt och det ska kännas bra.

Var klar på körskolan runt halv ett tiden så jag stannade kvar och övade på lite prov. Och det gick också så himla bra. Gjorde 4 olika prov och jag fick endast 4 fel på varje så jag har höjt min statistik ännu mer nu. Så snart är det dags för både uppskrivning- och uppkörning.

Mötte upp Stéphanie i stan vid halv tre tiden istället för halv två som vi hade bestämt. Hon hade somnat om så hon vaknade när jag skickade sms till henne vid halv ett. Men det var tur för då kunde jag fortsätta göra lite prov. Tog faktiskt bussen ner idag, det var kallt och blåste jättemycket. Sen började det regna med medans jag väntade på henne nere i stan. Blev en runda i stan plus en lunch på Mezo.

Åkte hem till Johan vid kvart över fem. Han mötte upp mig vid affären för jag skulle in och prata med mamma bara. Gick hem till honom sen och då blev det tacos så nu behöver inte jag äta något mer idag. Magen är fullsmockad känns det som och jag har inte alls följt mitt matschema..
/ Sofia Werlin