Läggdags redan...

När jag har skrivit klart detta inlägget ska jag krypa ner under mitt varma täcke och sova. Det har blivit dåligt med uppdatering idag men jag vill gärna umgås med mina vänner med innan man åker på semester.

Imorgonbitti ska jag till tandläkaren. Fast man kanske inte kan kalla 10:00 för morgon men jag gör det. Det är just därför jag ska lägga mig tidigt med. Annars kommer jag aldrig upp i tid. Igårnatt låg jag och kollade på Anna Pihl som visas i repris på tv4 om nätterna. Har verkligen fastnat för den serien, men inatt blir det inget Anna Pihl.

Ska laga min framtand imorgon. Jag har haft en skada på den sen jag var mindre så de får fylla i "gropen" jag har där. Men imorgon blir det nog även att jag sätter på ett tandsmycke på tanden så det ser lite bättre ut. Funderar på att ha en liten stjärna i vittguld. Men får se om jag bara fyller i "gropen" eller om det blir ett tandsmycke med. Usch det känns som om pengarna bara försvinner iväg.. Inte alls skoj med onödiga kostnader.

Glömde förresten skriva i det andra inlägget att jag fick sålt mitt Sims 3 innan via tradera. En kille hade tagit köp direkt så jag tjänade ca 300 kronor på spelet. Inte alls fel. Har räknat bort frakten så jag får själv behålla de 300 kronorna. Får se när pengarna kommer in. Snabb betalning = snabb leverans ju.

Nu blir det sängen för min del. Uppdaterar imorgonbitti innan tandläkaren. Hoppas att det blir bra och att det inte kommer gå på flera tusenlappar. Ska fråga om man kan få det på faktura så man kan betala det när lönen kommer nästa månad i så fall. Ska nog inte vara problem, annars är 300 kr inte farligt.
/ Sofia Werlin