• Ny vecka igen •

Tisdag och tillbaka på jobb efter min lilla semester sen i går. Trodde det skulle kännas jobbigt att gå upp tidigt igen då jag har tagit lite längre sovmorgon de dagarna jag har varit ledig. Men på knappt en vecka så hinner inte kroppen vänja sig.

Bloggen har hamnat lite på efterkälken under min ledighet men nu är det jobb och bloggning som gäller igen. Har även en massa annat spännande på gång, men det kommer jag ta och berätta om längre fram när jag har fått tummen upp!

Blev ett besök på IKEA efter jobb i dag tillsammans med Sandra. Behövde nya tallrikar och mindre skålar. Har en uppsättning med svarta tallrikar med vitt mönster på från Chilli men nu när dem ska stänga ville jag ha en ny uppsättning till fall i fall.

Hittade prisvärda tallrikar och skålar för endast 5 kronor styck och för mig funkar det alldeles utmärkt. Inget man gråter över om man skulle råka tappa en tallrik.

Nu ska jag rensa mina jordgubbar och sen ta det lugnt. Blir sängen i tid i kväll så man kommer in i rutinerna igen. Uppdaterar bloggen i morgon igen, ha en fortsatt mysig tisdagkväll.


/ Sofia Werlin