• Ny vecka igen •

Tisdag och tillbaka på jobb efter min lilla semester sen i går. Trodde det skulle kännas jobbigt att gå upp tidigt igen då jag har tagit lite längre sovmorgon de dagarna jag har varit ledig. Men på knappt en vecka så hinner inte kroppen vänja sig.

Bloggen har hamnat lite på efterkälken under min ledighet men nu är det jobb och bloggning som gäller igen. Har även en massa annat spännande på gång, men det kommer jag ta och berätta om längre fram när jag har fått tummen upp!

Blev ett besök på IKEA efter jobb i dag tillsammans med Sandra. Behövde nya tallrikar och mindre skålar. Har en uppsättning med svarta tallrikar med vitt mönster på från Chilli men nu när dem ska stänga ville jag ha en ny uppsättning till fall i fall.

Hittade prisvärda tallrikar och skålar för endast 5 kronor styck och för mig funkar det alldeles utmärkt. Inget man gråter över om man skulle råka tappa en tallrik.

Nu ska jag rensa mina jordgubbar och sen ta det lugnt. Blir sängen i tid i kväll så man kommer in i rutinerna igen. Uppdaterar bloggen i morgon igen, ha en fortsatt mysig tisdagkväll.


/ Sofia Werlin

• Bästa fransarna •

I går var jag på bästa salongen i Helsingborg, Janes Skönhet & Make-up, för en påfyllning av mina fransar. Fyra veckor sen sist och dem var fortfarande fina.

Givetvis var där någon lucka här och där, men eftersom fransarna är byggda med singelmetoden, så trillar syntetfransen av när min egna frans har växt klart. Det vill säga att singelmetoden inte skadar dina egna fransar.

Daniel som bygger mina fransar har börjat göra volymfransar och i går frågade han om han fick fria händer, vilket han också fick. Slutresultatet blev en bra start till volymfransar och jag bokade in en ny påfyllning men denna gången om tre veckor för att få ett fullfjädrat volymset
Översta bilden: innan påfyllning
Understa bilden: efter påfyllning

/ Sofia Werlin

• Vinnaren är.. •

Nu är tävligen i samarbete med Belladot avslutad och en vinnare är utsedd. Tack till alla Er som var med och tävlade. Håll utkik här i bloggen så Ni inte missar fler roliga och spännande tävlingar.


Säger jag till vinnaren, Chatarina Lundin, av knipkulorna och rengöringsgelen. Jag kommer att kontakta dig på mail, så håll utkik i både inkorgen och bland skräppostmeddelanden (då mailen ibland hamnar där), för vidare information.
 
Tusen tack igen till alla Er andra som deltog i tävlingen.
/ Sofia Werlin