Vårt nya hem..

Kör just nu kartonger och lite möbler till nya lägenheten! På måndag klockan 08:00 ska nycklarna till min gamla lämnas över till nya hyresgästen!

Jag fick tillslut nycklarna till vår nya lägenhet lite tidigare, annars skulle jag både flyttat ut och städat gamla lägenheten på måndag.

/ Sofia Werlin

Jobbig natt..

Kort liten uppdatering! Natten till idag var jobbig, Tuva-Li sov i cirka en och en halvtimme igårkväll, sen fick hon en rejäl hostattack.

Tillslut blev hon så himla ledsen så hon grät/skrek om vartannat. Kände mig helt hjälplös och jag testade alla knep för att trösta henne, inget hjälpte! Gjorde en flaska med ersättning, halv henne den och då blev hon lugn. Hon lyckades somna halv två igen, men så fort jag la ner henne i sitt babynest, så vaknade hon.

Så natten till idag har jag sovit halvsittandes med lillan på bröstet. Hon vaknade till vid halv fem igen av en hostattack men somnade om ganska snabbt igen. Själv har jag sovit som en kratta och på tre dygn har jag fått totalt sex till sju timmars sömn totalt - vilket resulterade i att jag bröt ihop när jag kom hem från mammagruppen innan..

Lillan sover just nu, jag ska kolla klart på Grey's Anatomy sen ska jag försöka få några timmars sömn, fall i fall lillan får en lika jobbig natt. Själv har jag varit vaken sen klockan fem imorse..
Får bli en bild som är några dagar gammal! Vill ha tillbaka min pigga lilla tjej..

/ Sofia Werlin