Dagen, tårtor och kväll!

God kväll på er! Hoppas att er dag har varit bra, lillan sover för kvällen och jag kollar på Det stora tårtslaget på sjuan.

Perfekt att kolla på ett program om just tårtor nu inför lillans kalas. Jag ska ju ge mig på att göra hennes tårta själv dock med hjälp av min vän Jennie som ska göra delarna av dekorationen till tårtan.

Har en bild i huvudet hur jag ska bygga upp tårtan, sen om det blir bra är en annan femma! Men jag hoppas på det, inget avancerat egentligen och tårtor har jag gjort tidigare. Har äntligen bestämt mig för fyllningen nu - chokladmousse och päronmousse!

Ni får givetvis se bilder från hennes kalas och allt när hon har fyllt år, tårtan vågar jag kanske inte visa.

Letar efter någon som skulle kunna tänka sig att fotografera Tuva-Li inför en liten idé jag har. Helst genom ett samarbete, där Ni får chansen att synas både via bilder och länkar här i bloggen och mina övriga sociala medier..

Så jakten pågår för fullt, hade varit roligt att genomföra det! Har tyvärr ingen bra kamera själv, annars hade det inte varit några konstigheter att fixa det själv.

Sen är det klart mycket roligare att få professionella bilder och förstora upp! Denna mamman har alltid en massa projekt i huvudet som hon vill förverkliga.

Så är du fotograf eller har du en himla bra kamera och vill bli lite utmanad - skicka ett mail till mig på sofiawerlinblogg@gmail.com

Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma! Har varit himla fint väder idag, så man får ta vara på varje minut.

Blev en tur ut till lekplatsen innan så Tuva-Li både fick gunga och leka med det andra på lekplatsen. Så roligt att se henne gå mellan varje grej på lekplatsen nu. Hon kommer alltid vara min lilla loppa oavsett hur gammal hon blir.

Efter att vi hade myst klart på lekplatsen gick vi bort till spelbutiken och hämtade ut paket. Inget till bloggmiddagen - allt har kommit! Däremot var det Tuva-Li's födelsedagspaket som hade kommit. När vi ändå var i närheten, har redan tjuvkikat på innehållet och hennes gunglamm som hon ska få är så sött.

Nu ska slå över till Ett jobb för Berg och sen blir det sängen! En dag imorgon också och vi ska träffa Sabina och hennes lilla tjej ett tag. Kram på Er!

/ Sofia Werlin

Dag 1 <--> Dag 44

Kände att det var dags för att ta lite nya bilder idag! Herregud vilken skillnad om man jämför med dag 1. Man ska inte bara gå efter mått och siffrorna på vågen, är himla glad över att jag tog foto när jag började resan mot en hälsosam vikt och livsstil.

Dag 1 <--> Dag 44:

För mer info om min hur jag hittills har gjort - skicka ett mail till: sofiawerlinblogg@gmail.com

/ Sofia Werlin