Inspiration...

Planeringen inför min 25-års fest är i full gång. Mat och annat är bestämt sen länge. I fredags satt jag och planerade bordsdekorationer tillsammans med moster. 

Kom fram till ett bra färgtema, som även passar våren. Googlade lite bilder idag och nu vet jag på ett ungefär hur det ska se ut på borden. Älskar att planera och dekorera!!

/ Sofia Werlin

Lov, jobb och mysig fredag..

Lördag igen och veckan har gått otroligt fort. Har haft sportlov denna veckan men mina lediga dagar har jag spenderat på jobb. Inget mig emot, lite extra pengar skadar aldrig när man är studerande. 

Jobbade igår och nu är jag ledig i två dagar. På måndag börjar skolan igen. Tre veckor i skolan, sen går jag ut på praktik i tre veckor. Veckorna går som sagt alldeles för snabbt..

Igår blev det middag hemma hos moster och hennes familj. På kvällen fick jag trevligt besök, aldrig fel. Får se vilket håll det tar, åt rätt förhoppningsvis. Men man ska inte ropa hej förens man är över ån!!

Får se vad som sker ikväll. Känner inte för att kolla på mellon, inte själv i alla fall. Blir kanske mer mys..

/ Sofia Werlin

Lördagsbio..

Lördagen bara försvann igår, gjorde inget vettigt kändes det som. Låg i sängen halva dagen och kollade på olika mat- och bakprogram.

Körde hem till mamma och hennes sambo vid femtiden och åt middag där. Skönt att inte behöva laga mat själv, hatar att enbart laga mat till mig själv. Äter hellre en vanlig kvällsmat bestående av yoghurt och en god rågmacka i så fall. 

Efter middagen hämtade jag upp Sandra och körde in till stan och biografen. Blev "The wolf of Wall Street" tillsammans med henne och My. Vilken bra film, lång men otroligt bra! Rekommenderar den verkligen!!

Har aldrig tyckt att Leonardo DiCaprio har varit snygg men nu på äldre dar har han blivit skitsnygg. I alla fall i denna filmen. Mums ;-)

Nu ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar och sen bege mig hemifrån. Uppdaterar senare!
/ Sofia Werlin