Dator, lunch och städat...

Känns lite ovant att sitta vid den nya datorn fortfarande men så är det alltid. Kändes jättekonstigt när jag köpte min nya mobil förra året. Men man kommer snabbt in i det och då känns det bra. Känns annorlunda att ha Windows 7 nu när man hade XP på den andra.

Imorgon är jag ledig från jobb så ska passa på att ringa körskolan och även göra något distanstest här hemma. Anledningen till att jag ska ringa körskolan är att jag har min omskrivning snart igen så vill veta om jag ska sitta där och öva eller om det räcker att jag gör det hemifrån.

Ska även luncha med Sandra imorgon. Blir på Haket så måste in och kolla deras hemsida sen, mitt kort har fortfarande inte kommit än och eftersom jag fick spärra mitt andra när jag drabbades av virus står man utan pengar. Eller utan pengar är jag inte, men utan kort där pengarna finns. Orkar inte vänta i 20 minuter på banken bara för att ta ut några hundralappar. Lat? Bara lite... Sparar i alla fall de pengarna från shopping!

R
ensade ut alla mina garderober när jag kom hem med. Slängde två hela sopsäckar med kläder som jag inte kände för att sälja. Vissa saker som är lite mer slitna vill man inte att någon annan ska använda. Dock blev det inte bara kläder i sopsäckarna utan även en massa gamla papper m.m.

Nu ska jag läsa bloggar och sedan svara på kommentarer. Ska fixa till det sista på rummet och få ordning här. Skönt att ha det gjort innan lördag när vi ska ha folk här hemma. Uppdaterar kanske lite senare igen!!
/ Sofia Werlin

Min nya älskling...

Har varit hemma ett tag men har både fixat med den nya datorn och ätit middag. Blev en tomatsoppa idag med crème fraiche, mumsigt. Tänkte visa bilder på min nya älskling.

Stör mig dock fortfarande på säljaren som sa: "Eftersom den inte kostar så mycket så funkar det inte att använda både internet och spotify tillsammans" Eh ursäkta? Så säger man verkligen inte som säljare tycker jag. Har en person bestämt sig för att köpa just den datorn så låter man väl ändå personen göra det?!
Vilket pucko..

Klickbara bilder:

3 485 kr!
Kanonpris när man bara ska använda internet och lyssna på musik! Vilket det går att göra!!
/ Sofia Werlin