Torsdagkväll...

Vet ni hur varmt det är på mitt rum? Och jag har ändå bara datorn igång men jag har även båda mina fönster helt öppna. Hur ska man kunna sova sen? Har alltid fönsterna öppna men så vaknar man på morgonen av att man fryser som bara den.

Hörde en låt med Lazee feat. Neverstore - Hold On innan på MTV. Så gick in på youtube och hittade orginalet med Neverstore. Ska jag vara ärlig så gillar jag båda versionerna men orginalet håller i längden. Visst Lazee är bra men nej det blir inte samma sång. Vad tycker ni? Är orginalet bättre än versionen med Lazee? Berätta vad ni tyckte.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt och så. Kolla på någon film sen tänkte jag. House of Wax är ju ikväll på kanal5 men den är så sjuktdålig så den tänker jag inte ens kolla på. Det får bli SATC vid elvatiden, den serien gillas även om det är äldre avsnitt men det är fortfarande lika bra.
/ Sofia Werlin

Torsdag eftermiddag!

Man blir så glad i detta vädret eller ja jag blir det. Sommaren kom ju lagom till min semester, vilket jag är tacksam för. Då kan jag komma tillbaka till jobb solbränd och utvilad.

Gick upp vid halv tiotiden idag, hade körlektion kvart i tolv. Hoppade in i duschen direkt när jag vaknade och efteråt var det frukost som gällde. Var varmt ute redan vid den tiden så blev en fruktsallad och macka, lite nyttig får jag börja vara igen. Orkade inte sminka mig så jättemycket idag så det fick bli mascara bara, inte lönt att sminka mig när jag ändå skulle sola när jag kom hem igen.

Körlektionen gick superbra, han var jättenöjd med allt som vi gjorde och övade på. Så det känns bra, tror att mitt mål kommer att uppfyllas innan sommarens slut.

Nu ska jag ner och ta lite frukter och sen fixa lite. Uppdaterar kanske senare ikväll igen.
/ Sofia Werlin

Godkväll...

Har fixat och städat på rummet innan idag sen efter det gick jag ut i solen. Låg inte ute så länge eftersom jag brände mig lite igår.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, suttit lite vid datorn, kollat lite på tv. La även in lite nya låtar i mobilen innan med. Har blivit besatt av Mange Schmidts låtar men är även lite besatt av Kid Rocks nya låt All Summer Long. Och dessa två tillhör ju verkligen inte min musiksmak, så jag blir lite chockad.

Ska snart lägga mig och kolla på CSI tänkte jag. Lär ju somna som jag alltid gör när jag ska kolla på den serien. Har körlektion imorgon, prata med min körlärare om vissa saker med. Annars imorgon har jag inte mycket planerat, tar dagen som den kommer.
/ Sofia Werlin