Kvällens outfit...

Tänkte att jag kunde släga upp en bild på min mysdress innan jag loggar ut och hoppar ner i sängen. Funderar på att börja läsa en ny bok, men vet inte vilken. Har några stycken att välja på.. Mysdressen är supermysigt. Känner mig inte lika frusen mer som jag brukar göra. Tror dock inte att jag tänker sova i den under mitt duntäcke kommer ju vakna upp utav värmeslag inatt annars.

Linne - Vila
♥ Mysdress - H&M
♥ Halsband - Studentpresent från min vän Steffie:)

Måste bara lägga upp någon bild på mitt hår med. Älskar det när det blir sådär självlockigt. Man skulle kanske ta och sluta med plattången. Eller vad tycker ni?


Glöm nu inte bort att kika in här imorgon då jag ska lotta ut ett armband i en liten tävling. Jag hoppas att ni vill vara med och tävla :) Tills dess får ni sova så gott. Vi hörs imorgon innan jag åker iväg och shoppar.
/ Sofia Werlin

Gokväll på er...

Har inte blivit så mycket bloggande idag. Har varit iväg hela dagen känns det som. Var både på Väla och IKEA innan idag med mamma och lillasyster. Skrev ju i mitt andra inlägg att jag inte hade tänkt shoppa så mycket men det blev ändå en del. Fick hem en mössa, ett par vantar och ett mysställ från H&M. Ni får se bild imorgon på allt, laddar just nu mina batterier till kameran. Ska ner till Löddeköpinge och Center Syd imorgon med Sandra.

Och ni vet det där jag har hållt lite hemligt!! Det är såhär att jag och My hade i både tvåan och trean på gymnasiet ett UF-företag. Man ska då skapa sitt eget företag med en egen idé. Jag och My valde att skapa personliga smycken till varje person. Och nu när vi tog studenten så delade vi upp de smycken som vi hade gjort inför mässor osv. Så nu har jag en hel del smycken kvar och därför tänker jag hålla en liten TÄVLING... Vore inte det lite skoj? Tänkte lotta ut ett armband till en lycklig vinnare.

Tävligen kommer att komma upp under dagen imorgon så ni får vara med under dagen och kolla här så ni inte missa min lilla tävling.
Låter inte det som en skoj idé?

Nej nu ska jag fortsätta med mina små blommor i illustrator, lägger kanske upp en bild på hur det blev senare om jag nu hinner klart med det innan jag ska se på tv. Ska lägga mig lite tidigare idag med, upp tidigt imorgon!!
/ Sofia Werlin

Godmorgon :)

Gick upp för en halvtimme sen. Har precis ätit och duschat. Skulle ju egentligen ner till Löddeköpinge och Center Syd med Sandra, fast hon fick hoppa in och jobba idag så antagligen ska vi ta det imorgon. Lovar er bilder då istället.

Ska snart ut till Väla med mamma och lillasyster. Blir en sväng inom IKEA med för mamma ska ha lite fler kuddar till sofforna därnere. Får se om jag hittar något skoj idag, tänkte kolla på mössa, vantar och halsduk. Sen får det bli mer shopping imorgon.
Ska hinna med att lägga upp en dagens outfitbild med till er innan jag åker iväg. Men det ska jag nog hinna med.

Och angående det jag skrev i mitt kvällsinlägg igår så får ni kika in lite senare idag och kolla! Har en liten överraskning till er. Hoppas att ni kommer gilla det.
/ Sofia Werlin