Lördag...

Gårdagen var jättemysig. Var framme hos Linus med tåget vid kvart över fem ungefär. Gick hem och lämnade min väska i hans lägenhet och sen gick vi och handlade det vi behövde till maten. Blev en asiatisktgryta med ris och sallad.

Efter maten blev det film, Transformers, väldigt bra film det där. Spännande och allt. Gick och la oss vid halv ett tiden och jag somnade ganska snabbt faktiskt.

Idag får jag se vad våra planer är, vi ska kanske in till Ystad och äta på något ställe där. Kan nog bli mysigt. Ska ta och fixa min naglar med tänkte jag! Sen får jag se vad som händer..

Blev ett kort inlägg nu men ska svara på alla era kommentarer som jag har fått! Uppdaterar kanske senare igen när jag har myst lite tillsammans med Linus :)
/ Sofia Werlin

Fixar och har mig...

Har precis ätit lite lunch och sminkat klart mig. Ska snart föna håret och sen ska jag packa ner det sista. Ska köra in till stan vid halv tre tiden ungefär så jag hinner ta biljett och så. Tar ju ändå ett tag innan man är inne i stan med bilen.

Tar nog med mig datorn så jag kan uppdatera i bloggen när jag är hos Linus. Måste även komma ihåg att ta med min laddare till mobilen, har inte mycket störm kvar i den. Fixa mina naglar hinner jag inte göra nu innan jag ska iväg så får ta med sakerna till Linus så jag kan fixa dom därnere hos honom...

Nej nu blir det inte mer skrivning i detta inlägget, ska föna mitt hår nu och byta om och sen ska vi köra. Hörs antagligen ikväll igen.
Vad är era planer för kvällen?
/ Sofia Werlin

Fredag och äntligen helg...

Äntligen är det helg igen och jag ska ner till Linus hela helgen. Ska bli skoj, ska åka redan med 15:10 tåget idag, hur jag ska hinna allt vet jag inte. Måste fixa mina naglar, packa, duscha och sminka mig. Som tur är hade jag ställt mitt alarm på mobilen idag för annars hade jag säkert sovit längre.

Ska snart hoppa in i duschen så man har det gjort. Sen blir det frukost och packning av mina kläder. Har bett mamma att köpa nagelfilar till mig med nu när hon ska och handla. Måste ha det nu när jag ska göra en nagelförlängning på mig själv härhemma! Bilder får ni kanske se senare om jag hinner lägga upp det.

Nej nu blir det faktiskt frukost för min del och sen blir det duschen. Så jag uppdaterar sen igen när jag har gjort det, om inte efter att jag har packat. Missa inte min BLOPPIS!!
/ Sofia Werlin