Lite ledigt, piercingen och kvällen...

Kom hem för ett litet tag sen, har varit och hämtat mamma på jobb. Slutade själv jobba tidigt idag och ni ska bara veta hur skönt det var. Känns som om det var en evighet sen jag slutade klockan 13:OO. Fast egentligen är det inte det, men ni vet hur jag menar. Man tar extra timmar och jobbar längre vissa dagar, tillslut har man nollkoll på hur länge man har varit på jobb.

Ska jobba imorgon med, dock mellan 16:OO - 2O:15 så det är ett väldigt kort pass. I helgen är jag faktiskt fri, både mamma och Anna ska ta mina dagar i helgen och det uppskattar jag väldigt mycket. Så har tagit ut två av mina sparade semesterdagar nu lördag och söndag.

Imorgon skulle jag egentligen åkt ut till VÄLA för att visa upp piercingen, men så blev det inte. Lika bra att ta ut den direkt när allt svullnar upp så. Jag får helt enkelt hålla mig till tatueringar, men inte ens det är jag sugen på att göra heller. Jag tycker att de jag har redan räcker och jag vill faktiskt ta bort den jag har i svanken med, men där kommer bli fula ärr så jag döljer den istället.

Har inga planer efter jobbpasset imorgon, blir nog att jag hyr en film på jobb och bäddar ner mig i sängen till den. Om där är någon bra kvar på jobb när jag kommer, får ta och kolla in hemsidan innan jag kör dit helt enkelt. Rätt skönt att man kan hyra hemifrån med och slippa göra det i butiken.

Nu ska jag ta och svara på lite kommentarer och sedan fixa till på rummet lite. Ska gå ner med alla mina vattenflaskor så de kommer bort härifrån. Uppdaterar nog inget mer ikväll utan det blir imorgon när jag har vaknat..
/ Sofia Werlin

Svar på tal...Nu är det så att jag vet om att jag kommer klara av det och jag har en massa kläder i mina 4 garderober som fortfarande passar samt kläder jag har kunnat ha innan. Jag lägger hellre undan de pengarna till mitt sparkonto varje månad och sparar undan till en bil..

Sen tar jag faktiskt åt mig av att du skriver att "så fort går du ju inte ner". Alla människor går inte ner lika snabbt och ibörjan tappade jag väldigt mycket vikt väldigt snabbt. Kroppen stannar upp efter ett tag och tar det lugnare. Ju mer övervikt man har ju snabbare ibörjan går det...
/ Sofia Werlin

Jag har en deal med mig själv...

Att innan jag har nått min målvikt ska jag helt enkelt inte handla nya kläder. För handlar jag kläder nu kommer jag inte kunna ha de om ett par veckor och då är de pengarna utkastade. Visst jag kan alltid sälja de och skänka bort de men nu har jag gjort denna dealen med mig själv och jag ska hålla den..

Tror nog att det kommer bli en bra deal och det kommer känns bra att sätta in de extra pengarna på sparkontot..
/ Sofia Werlin