Torsdag kväll.

Körningen idag gick jättebra. Stannade kvar efter och gjorde lite prov ca. 150 frågor fick jag klart. Får ringa och boka fler körningar i veckan. SKA HA KÖRKORTET INNAN SOMMAREN!

Vägde mig innan idag också, hade gått ner 1 kg, så det blev jag nöjd med. Imorgon blir det träning med My, så man förbränner ännu mer. Får boka in träningspass nästa vecka med eftersom vi inte kan träna vecka 15 då vi är i Stockholm.

Ikväll blir det lite läsande till mitt genetikprov som är på måndag sen ska jag nog kolla på Criminal Minds som vanligt. Brukar alltid bli så.

Pusspuss
/ Sofia Werlin

Onsdag kväll.

Både körningen och jobbet gick superbra idag. Inte alls mycket folk som handlade idag så man hann packa upp nya vararor som hade kommit. Pratade även med min chef innan jag började göra det, han frågade om jag skulle resa något i sommar och det ska jag ju. Ska resa någonstans med Stephanie, så måste kolla upp det snart för min chef ville veta vilka veckor jag ha semster.

Har körlektion imorgon med, men gillar inte den nya bilen. Backväxlen ligger precis bredvid ettans växel, hemskt faktiskt men det funkar ändå.

Nu ska jag kolla på den nya filmen, Flood. Får hoppas på att den är bra, handlar om naturkatastrofer i Storbrittaninen.
image51
Pusspuss
/ Sofia Werlin