Pedikyr, promenad och väder...

Jag tänkte alldeles strax lägga mig så man kommer upp i tid imorgonbitti, är ledig från jobb och visst kan jag ta en sovmorgon men inte alldeles förlänge.

Imorgon ska jag fixa mina fötter, ska bli så himla skönt att få de fixade. Jag har problem med ena tån efter en skada på jobb samt efter en skada uppe i Sälen för två år sen. Får hoppas att hon kan fixa till just den tånageln så den blir bra igen.

Tänkte ta en promenad imorgon så får hoppas att vädret tillåter det. Läste på aftonbladets hemsida innan att ett nytt oväder är på väg in över Sverige imorgon. Först och främst är det syd- och mellansverige som kommer drabbas av hårda vindar och kraftigt snöfall..

Om man nu ska tro på det, jag kollar aldrig på smhi:s hemsida utan jag kollar alltid på dmi.dk deras sida är lite mer pålitlig för oss som bor i Skåne. Vill ni läsa artikeln så klicka här för att komma dit.

Enligt dmi:s hemsida så ska det bli snö imorgon och oftast har deras sida rätt när det gäller vädret. Vi får helt enkelt hoppas på att de har fel denna gången och att man slipper snön, snön i Helsingborg har nästan försvunnit och den kan fortsätta att försvinna.


Bilden ovan är klickbar så ni kan se den lite större. Nu ska jag ta och svara på de sista kommentarerna och sedan ska jag ta och släcka ner datorn. Uppdaterar imorgonbitti igen när jag har vaknat..
/ Sofia Werlin

Vecka 9...


Måndag:
→ Fixa fötterna klockan 13:00
→ Eventuellt ta en promenad

Tisdag:
→ Körskolan och göra prov
→ Träna

Onsdag:
→ Jobba 13:00 - 20:15

Torsdag:
→ Vägning 12:00
→ Träna efteråt

Fredag:
→ En lugn kväll, inget inplanerat

Lördag:
→ Jobba 13:00 - 19:15
→ Eventuellt ut en stund på kvällen

Söndag:
→ Jobba 13:00 - 19:15
/ Sofia Werlin

Middag, uttråkad och ide...

Åt middag för ett litet tag sen och nu sitter jag i sängen och kollar på Trinny och Susannah stylar Amerika. Väntar på att The real housewives of New Jersey ska börja på kanal5. Sista avsnittet som jag missade i onsdags efter jobb.

Var med mamma nere på maxi innan och handlade lite, tog även ut pengar tills imorgon då jag ska iväg. Hinner inte göra det imorgon och där fanns en uttagsautomat på maxi så passade på att ta ut pengarna då. Tänkte visa er veckans planering i ett annat inlägg senare..

Planerna för kvällen är inga, dock känner jag mig rastlös av att bara sitta hemma så jag får se om jag åker iväg någonstans sen, inte för att jag tror att jag kommer göra det men blir jag alldeles för uttråkad så tänker jag inte sitta hemma i alla fall..

Folk är jättetråkiga och svarar varken på msn eller på sms. Jag tror faktiskt att de flesta utav mina vänner har gått i ide nu under vinterhalvåret. De har försvunnit både från msn och när det gäller att svara på sms. Jag hoppas att de kommer fram snart igen, nu har ju solen börjat titta fram och det är plusgrader utomhus. Snön håller på att smälta bort och våren är förhoppningsvis på väg!

Nu ska jag läsa bloggar, aktivera mig med något och svara på kommentarer. Förresten ni missar väl inte min tävling som jag har tillsammans med voodolls? Har ni missat den klicka här för att komma till tävlingen.
/ Sofia Werlin