• Promenad och planering •

Min lilla stjärna ammas just nu och jag passar på att läsa lite kommentarer och svara på dem. Egentligen kan jag sitta och titta på henne hela tiden, men med tanke på att hon har ögonen slutna, så passar jag på att skriva ett snabbt litet inlägg.

Var hemma hos mamma och hennes man innan i dag. Tog en promenad bort till GoBiten för dem skulle köpa lite kakor, det känns ordentligt nertill efter en längre promenad, men bättre det, för då får musklerna sig ett träningspass och jag läker förhoppningsvis snabbare.

Satt och planerade dop tillsammans med mamma innan. Jag har fått gjort rätt mycket inför dopet faktiskt. Datumet är bokat, kyrkan kontaktad och bokad, lokalen bokad, inbjudningskorten fixade och faddrarna är tillfrågade. Känns rätt skönt att så mycket är gjort redan.

Även maten efter kyrkan är planerad och tårtan ska jag fråga om tjejkompisen vill göra! Det är bra med vänner som är utbildad konditor och jag vet att hennes bakverk är otroligt goda.

Nu ska jag fortsätta titta på mitt underverk och njuta i min bebisbubbla. Förlåt om det inte blir lika mycket hälsoinlägg just nu, men jag får inte träna på minst 8 veckor än.


 
/ Sofia Werlin

• Sött från Zara •

Jag är helt förälskad i kläderna från Zara. Så otroligt söta klänningar, jackor, pyjamaser och så vidare. Hade gärna handlat hela sortimentet, tyvärr växer dem så snabbt ibörjan att man inte hinner använda kläderna så länge.

Har en massa kläder till Tuva-Li som är i små storlekar men även kläder som är i större storlek och som det dröjer flera månader till innan hon kan använda. Så köper jag något från Zara's babykollektion, får det bli i en lite större storlek, så hon kan använda det ett bra tag till framöver.
Mina favoriter från Zara!


/ Sofia Werlin

• Shopping till loppan •

Förr shoppade man kläder och dylikt till sig själv, nu handlar man saker till mitt älskade lilla hjärta! Men jag lägger hellre pengarna på henne än på att handla till mig själv, jag har redan en massa kläder och saker.

Klickade hem en fin babysitter i helgen, så den borde komma nu i veckan. Bra pris på den också inne på lekmer. Ordinarie pris var 699 kronor men eftersom lekmer hade kampanj i helgen, betalade jag bara 379 kronor för babysittern, som hittat tycker jag. 

Bäst av allt är att man kan ställa in den på tre olika sittlägen samt om den ska gunga eller vara stilla, så får hoppas att min lilla loppa gillar att sitta i den sen.


/ Sofia Werlin