• Promenad och planering •

Min lilla stjärna ammas just nu och jag passar på att läsa lite kommentarer och svara på dem. Egentligen kan jag sitta och titta på henne hela tiden, men med tanke på att hon har ögonen slutna, så passar jag på att skriva ett snabbt litet inlägg.

Var hemma hos mamma och hennes man innan i dag. Tog en promenad bort till GoBiten för dem skulle köpa lite kakor, det känns ordentligt nertill efter en längre promenad, men bättre det, för då får musklerna sig ett träningspass och jag läker förhoppningsvis snabbare.

Satt och planerade dop tillsammans med mamma innan. Jag har fått gjort rätt mycket inför dopet faktiskt. Datumet är bokat, kyrkan kontaktad och bokad, lokalen bokad, inbjudningskorten fixade och faddrarna är tillfrågade. Känns rätt skönt att så mycket är gjort redan.

Även maten efter kyrkan är planerad och tårtan ska jag fråga om tjejkompisen vill göra! Det är bra med vänner som är utbildad konditor och jag vet att hennes bakverk är otroligt goda.

Nu ska jag fortsätta titta på mitt underverk och njuta i min bebisbubbla. Förlåt om det inte blir lika mycket hälsoinlägg just nu, men jag får inte träna på minst 8 veckor än.


 
/ Sofia Werlin