Jobbat, håret och fortfarande lite dålig...

Nyss hemkommen och ska snart köra igen och hämta mamma på jobb. Fullrulle hela dagen med andra ord, först jobb, sen fixat naglarna som jag hade brutit och sedan hämtade upp min bror efter hans träning. Var också inom min frisör och betalade, hann inte ta ut pengar innan jag skulle dit igår.

Ska snart hoppa in i duschen tänkte, vill tvätta håret!! Och ja jag vet att folk vill se bild på håret och det kommer. Laddar batterierna just nu så medans jag duschar så bild på håret kommer givetvis upp lite senare ikväll. Jag blev i alla fall jättenöjd och lockarna blev lite annorlunda denna gången, precis som jag ville..

Känner mig fortfarande inte helt hundra, förkyld och frusen fortfarande. Tur att man är ledig i några dagar nu så man kan bli av med det. Personalfest på lördag och då vill jag gärna vara pigg och må bättre. Tråkigt annars om man inte mår speciellt bra.

Ska köpa med mig något hem från jobb sen när jag hämtar mamma. Är inte hungrig just nu och jag smakar ändå inget när jag äter, då har man ingen matlust heller. Får kurera mig här hemma imorgon så jag blir bättre, tyvärr är det kunderna som handlar som smittar en när de nyser rakt ut..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen svara på era kommentarer. Uppdaterar lite senare igen och då med bilder på håret och så. Glöm inte bort att tävla om ett tandblekningskit här.
/ Sofia Werlin

Jobbat, håret och frusen...

Nyss hemkommen från jobb eller ja för en halvtimme sen, som ni märkte så blev det inget smsinlägg. Hade hur mycket som helst att göra och jag hann inte ens med att packa upp det som skulle packas upp. Jobbar morgon imorgon så då är det mindre folk, förhoppningsvis hinner jag med att ta godiset då.

Några ville se bild på håret, men jag får visa er det imorgon för mitt batteri till kameran har dött så får köpa nya imorgon. Blev i alla fall jättenöjd med det och denna gången blandade vi stora och mellanstora lockar, fast just nu ser lockarna ganska små ut men det lägger sig rätt efter ett par dagar.

Fryser som bara den idag, har ont i halsen och har blivit förkyld. Mindre skoj faktiskt då jag inte har tid att bli sjuk så blir att köpa nässpray och halstabletter imorgon när jag slutar. Var kanske lite dumt att träna innan idag men då kände jag mig inte frusen. Hade dock halsont men inte så mycket.

Ska lägga mig snart med tänkte jag, börjar 07:30 - 16:00 imorgon. Vill gärna få lite sömn med, svårt att sova när näsan är täppt. Sen är det en massa annat som snurrar i huvudet med som gör att man får svårt att sova. Men det ordnar väl upp sig.. Förhoppningsvis. Har du tillgång till min privata blogg så vet du vad det handlar om.

Nu ska jag läsa bloggar, svara på kommentarer och kolla min mail. Uppdaterar nog inget mer ikväll, jag har ingen ork till det. Uppdaterar med sms imorgon under dagen och sen blir det givetvis en bättre uppdatering när jag har kommit hem.
/ Sofia Werlin