Snart sovdags...

Tänkte lägga mig snart. Är helt stel i nacken så jag hoppas att jag inte vaknar upp imorgon med nackspärr. Har planerat med mamma att jag ska gå upp vid den tiden då hon lämnar lillasyster hos dagmamman för att vi ska ut och gå när hon kommer tillbaka. Planerar även att åka med när lillasyster ska simma imorgon, funderar på om jag ska simma medans hon är på simskolan.

Nej nu kallar sängen och tvn så ska gå och borsta mina tänder och sen lägga mig. Kommer säkert skriva mer imorgon igen....
/ Sofia Werlin

Söndagkväll...

Kom nyss hem efter en liten biltur med Erik. Blev lite stressigt innan då jag nyss hade kommit ut ur duschen och han skrev att han var framme om ca fem minuter. Men det fick bli en snabb sminkning och fixa håret lite snabbt och sen gå ut till honom.

Körde nere genom stan och upp till Sofierokiosken, mysigt väder att vara där så det var helt perfekt. Han åt en liten glass sen så körde vi ner till stan igen, blev en liten runda här och där men det var trevligt. Sen släppte han av mig här hemma igen för ett litet tag sen eftersom jag snart ska äta och han skulle hem och städa.

Nu har jag inte varit rastlös hela dagen iaf. Får se vad som händer resten av tiden innan man ska sova. Uppdaterar kanske yttligare än gång till, vem vet!!!
/ Sofia Werlin

En söndag...

Kan dagen bli mer segare? Har inte gjort så mycket idag så är kanske därför jag tycker att den är seg. Låg ute och solade lite innan men nu orkade jag inte det mer. Sitter här just nu och bloggar om ja.. inget känns det som. Kollar runder lite på internet med, skriver ner lite olika recept i en bok som jag samlar på. Kan vara bra att ha ibland.

Har inga planer inför ikväll, funderar på att se både Step Up och Step Up 2: The Streets. Såg filmerna hemma hos Steffie när jag var med henne men hann inte se klart slutet på den andra filmen så får väl bli att jag kanske gör det ikväll. Men hatar egentligen att kolla film själv. Tycker att det är supertråkigt att kolla film själv, men jag ska nog klara av det.

Kollade på Pearl Harbor igår eftersom den visades på tv4. Självklart somnade jag i slutet av filmen. Men man har ju redan kollat på den filmen x antal gånger så man kan slutet men jag ville se det ändå. Blir kanske den filmen ikväll istället, får se vilka jag väljer.
/ Sofia Werlin