Uppdateringar och sjukstuga..

Var tog denna helgen vägen? Redan söndag och imorgon är det dags för jobb igen, 09-15. Men dagarna går snabbt och det blir väl så när man trivs på sitt jobb. 

Vaknade upp med världens hosta, täppt näsa och svullna ögon. Bara att börja med Friggs Echinacea, hjälper faktiskt väldigt bra, inte mot hostan men mot förkylningen. Svullnaden och det röda i ögonen har också lagt sig, vilket är tur!

Har i alla fall hunnit med att handla, varit på kaffe hos Sandra samt städat lägenheten. Ska strax förbereda kvällens middag men först ska jag kolla så den nya uppdateringen till telefonen laddas ner, strulade lite innan så är inne på 3:e gången gillt nu! 

Men nedladdningen har kommit bra bit än vad den gjorde innan så det ska nog inte vara några problem. Tar sin lilla tid men det får man väl räkna med. 

Kvällen blir lugn, ska kurera mig ordentligt så man är frisk till jobb imorgon. Tänker inte börja min andra vecka på nya jobbet med att vara sjuk. Sen tänker jag inte vara sjuk till bloggmiddagen som är om 20 dagar heller!

Nu ska jag ordna med kvällens middag! Bilder på det kommer upp lite senare här i bloggen. Ha en fortsatt mysig söndag!


/ Sofia Werlin

En ledig dag..

Fredag och jag är ledig från jobb idag, vad jag vet så är jag ledig hela helgen. Ska bli skönt att vila upp sig lite och fixa här hemma. Skulle egentligen besiktiga bilen idag men som tur var fick jag ett påminnelsemail imorse om tiden, hade blivit svårt att besiktiga bilen idag då jag hade råkat boka en tid uppe i Stockholm.
 
Hur lyckas man egentligen? Tiden är i alla fall ombokad och jag fick en tid till nästa vecka istället och då blir det här i Helsingborg. Tur i oturen kanske att tiden blev ombokad för nu sitter jag här hemma och väntar på en leverans, från DSV, som egentligen skulle blivit levererat igår. Då kom där inget paket så ska bli spännande och se om det kommer idag, annars blir det inget trevligt samtal till DSV.
 
När det paketet har blivit levererat så ska jag köra och hämta ut fler paket. Dels min klänning från Nelly men även två andra paket, ett från Schenker och ett från DHL. Paket till bloggmiddagen som börjar närma sig, den 18:e oktober är det dags att träffa härliga bloggare. Mailat hotellet angående rum och restaurangen, så det kan man checka av från sin lilla lista nu.
 
Måste köra och handla lite sen med, handlade det mesta igår men tyckte inte att Maxi hade något roligt kött. Så ska bort på City Gross sen och se vad dem har för något. Ska även köpa ägg där, då dem hade erbjudande på dem denna veckan. Med tanke på min LCHF kost så går det mycket ägg i veckan, äter inte bara ägg men på morgonen är det gott med omelett eller äggröra som går snabbt att göra.
 
Men jag trivs väldigt bra med LCHF, dumt att sluta när jag åt efter det innan. Lätt att vara efterklok som det så fint heter, man lär sig av sina misstag. Men jag är nöjd med mina 5 tappade kilo på fyra veckor, bättre kan det inte bli och fler ska det bli.
 
Nu ska jag se om jag hinner ta en dusch innan DSV kommer med leveransen. Hinner väl bara ställa mig i duschen innan dem ringer upp och säger att dem är på väg med paketet. Det skulle inte slå fel i alla fall, jag brukar ha sån tur.
/ Sofia Werlin

4 veckor med LCHF...

 
 
Ger dessa resultatet:
Jag är grymt nöjd! Jag saknar inte potatis, ris, pasta etc. Jag får äta otroligt god mat och under bloggmiddagen lär jag vara den jobbiga kunden som ska ändra på ditten och datten.
 
MEN! Jag ska minsann unna mig någon drink under middagen, så som jag har kämpat hittills under 4 veckor så förtjänar jag det!
 
Och Anna, vi kör lite mys med vin på något av hotellrummen innan middagen! Vad sägs om det?
/ Sofia Werlin