Nöjd så nöjd!

Var och fixade fransarna nu ikväll! Jäklar vad jag har saknat det, saknat att vakna upp på morgonen och ändå se sminkad ut. I ett hast, så ser man så mycket piggare ut än tidigare.
Jag är otroligt nöjd!
Före- och efter!!

Annars har dagen spenderats på jobb, nystarten går otroligt bra. Börjar dock känna av att jag har dragit ner på kolhydraterna igen, huvudvärken kommer smygandes som vanligt. Men en massa vatten och mat rättar till det.

Det går åt rätt håll i alla fall, vilket i som tur är otroligt bra! Det är just det jag strävar efter, det går framåt och inte bakåt. Samtidigt så gör jag detta för min egen skull, inte för någon annans skull. Inte för att någon annan ska tycka om mig mer eller så, för då är det helt fel person för mig, om personen i fråga enbart går efter det ytliga.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen. Larmet är avstängt, hoppas på en fridag imorgon. Jag och kroppen behöver rå om oss..
/ Sofia Werlin

Slut som artist..

Var tog denna dagen vägen? Körde hemifrån 07:30 imorse och kom hem lite efter 21. Har i alla fall hunnit med att jobba, hämta saker till bloggmiddagen, en runda på IKEA, Familia samt att jag har storhandlat. Jag är helt slut i huvudet och kroppen nu, intensiv dag på jobb med mycket som har hänt, men jag gillar när där finns att göra!

Imorgon drar jag igång ordentligt med nystarten, inget ska stoppa mig, absolut inget. Har förberett frukosten tills imorgon, så det ska nog gå bra.

Imorgon blir det även jobb igen och på kvällen blir det en liten "skämma bort mig dag". Ska äntligen, äntligen, få mina fransar påfyllda igen. Ska bli så himla skönt att slippa en massa mascara och vakna på morgonen och ändå se sminkad ut! I like a lot!!

Nu blir det minsann godnatt! Helt slut som artist. Uppdaterar imorgon med före- och efterbilder på fransarna samt lite andra inlägg..


/ Sofia Werlin

Nystart..

Taggad inför nystarten som drar igång imorgon! Vart enda litet kilo av det jag har gått upp ska bort igen, inte för någon annans skull utan enbart för min skull. Givetvis kommer Ni få följa resan här i bloggen och på min facebooksida.

Har fått kommentarer både här i bloggen och på instagram om varför man aldrig får läsa något om vikten m.m mer. Utan att skriva för mycket, jag hade en jobbig höst/vinter där det hände mycket i mitt liv och jag valde att lägga all viktfokus åt sidan, mitt privatliv är lite viktigare. Har man tillgång till min privata blogg så vet man anledningen. 

Men imorgon kör jag igen och nedan ser ni veckans middagsschema:


/ Sofia Werlin