I believe in you

Äntligen ett "minilov" och jag ska tala om för er att det är väldigt efterlängtat. Jag orkar inte med skolan just nu, har så mycket att göra. Som tur är är nästan alla nationellaprov klara, bara matten kvar på fredag nästa vecka och den kommer ju gå åt pipsvängen...

Slutade tidigt idag vilket var väldigt skönt. Blev stan med både My och Sandra. Skulle köpa en jacka men det blev lite annat också. Ett par shorts inne på H&M, ny BH och en vårjacka inne på Vero Moda. Blev jättenöjd med mina köp och tack för bra smakråd tjejer.

När jag kom hem satte jag mig i trädgården med iPoden i öronen och solade. Var faktiskt skönt och jag blev lite röd om kinderna och så.

Imorgon är det körskolan som gäller och på torsdag är det utgång med Steffie, ska bli kul faktiskt. Ska jobba på fredag och söndag med men det är korta tider så det är helt okej.

Snart Desperate Housewives på tv så blir att kolla på det ikväll... Kanske lyssna på min nya favoritlåt också Il Divo - I Believe in you.

Pusspuss
/ Sofia Werlin

You leave me breathless!

Jag har verkligen inte haft tid eller ork till att skriva nu under helgen. Jobbade både i lördags och i söndags. Sen har jag arbetat med mitt muntliga nationella som jag hade idag.

Det muntliga gick jättebra idag. Höll mig inom 5 minutersgränsen och jag blev nöjd. Var faktiskt inte nervös som jag brukar vara, har väl lärt mig att bygga upp den rädslan av att prata inför folk. Sitter ju i kassan på jobb så där kan man inte vara nervös.

Nu har jag och mest My fixat klart med vår årsredovisning som våra projektlärare ska ha imorgon. Som tur är hinner vi få respons innan den ska vara inne i Malmö. Jag är faktiskt väldigt nöjd med den, My har gjort en supersnygg design på den. Nu är den bara en massa småsaker som vi får fixa imorgon innan den ska in.

Imorgon är det också sista skoldagen innan en 5 dagars ledighet infaller, kommer kännas skönt med lite ledigt. Då hinner man göra klart alla arbeten som ska in, har både en redovisning om barnsjukdomar och en landrapport som ska in på måndag och på tisdagen har vi projekt: Kina som ska in. Sen är det nationella i matte C på fredag och hur det kommer gå är ju en annan sak. Men blev lite förvånad men även besviken på mig själv över resultatet på matteprovet vi hade för någon vecka sen...

Imorgon är det de allra sista export och import provet, har pluggat som bara den till det och det känns som om jag kan allt. Får hoppas på höga betyg. Efter provet ska jag och My ner i stan, tror nog att Sandra också följer med. Ska kolla på ny vårjacka och har redan spanat in en på H&M.

Nej nu ska jag faktiskt sätta mig i sängen med iPoden i öronen och plugga vidare på mitt prov. På torsdag är det Cardinal med Steffie som gäller!!

Pusspuss
/ Sofia Werlin

Äntligen fredag och helg!!

Äntligen helg igen och en chans att vila upp sig från skolan. Men har ändå en massa att göra i helgen och nu ska jag jobba 2 timmar både lördag och söndag men det är på kvällen så hinner ändå göra mina läxor.

På måndag har jag mitt muntliga nationella i svenska så måste börja skriva mitt föredrag sen på tisdag har jag prov i export och import. Sen är vi lediga onsdag-fredag, så underbart skönt ska det bli.

På torsdagen är det Le Cardinalfest så ska antagligen dit. Har inte pratat med Steffie om det än, ska antagligen gå med henne, får ringa henne i helgen eller så vet inte riktigt när hon ska jobba osv.

Ikväll ska jag nog(?) bara ta det lugnt. Är bjuden på fest hemma hos Sebastian men jag har sjukt trött sen så är jag inte på lika stort festhumör som jag var på innan i skolan. Men det fixar sig alltid, kommer nog fram till något bra. Annars blir det väl att kolla på Talang 2008. Vad ska ni själva göra ikväll? Ni kanske ger mig lite tips!!

Pusspuss
/ Sofia Werlin