Äntligen fredag!

God morgon på Er! Hoppas att er fredag har börjat bra och att Ni njuter trots kylan i vårt avlånga land. Idag är det grått och trist i Helsingborg..

Tuva-Li vaknade strax innan sju imorse, men vi låg kvar i sängen till lite innan halv åtta. Hon har fått i sig frukost och sitter nu med sitt puzzel och lägger bitarna på det. Inte alltid lätt det där med puzzel men bara bra att de får lära sig, övning ger färdighet.

Jag passar på att uppdaterar här inne och jag ska även ta tag i alla era kommenterar! Hade ingen ork till det igår när vi kom hem. En trött och hungrig Tuva-Li samtidigt som jag skulle ordna med middagen, tog lite på krafterna! Så igårkväll låg fokus på henne och bloggen fick sig en liten paus.

Helt galet att det redan är fredag! Var tar veckorna vägen egentligen? Helgen är på ingång och den lär går galet fort som vanligt..

Vi börjar vår helg imorgon med babysim som vanligt! Efter det ska vi ut till Åstorp för att fira mammas mans tvillingar som har fyllt år. Var och köpte presenter på Väla igår men kom ju hem med lite till Tuva-Li också. Betalade i och för sig inget för hennes kläder då jag hade presentkort på Newbie. Inviger kanske nya klänningen imorgon, beror lite på hur stor den är på.

På söndag kommer två tjejkompisar hit! Längesen vi alla sågs nu så det ska bli skoj. Blir lite middag tillsammans och massa mys. En bra söndag helt enkelt!

Kort litet morgoninlägg! Ska strax gå ut och slänga sopor och gå inom affären, så vi slipper det sen idag. Inget väder man vill vara ute i idag, så det blir en mysdag här hemma helt enkelt. Uppdaterar senare, kram på Er! 🌸

Gilla gärna inlägget, tryck på ❤️

/ Sofia Werlin

Kommentarer

Heléna

Kommentar postad den

Hoppas ni får en mysig fredag inomhus <3 Ruskväder här också. Kramar <3

Svar: Tack detsamma ☺️🌸
Sofia Werlin

Mirre

Kommentar postad den

Vi eller Bellis väckte oss innan sju, typ kvart tio i, men hon ville då inte ligga kvar, hehe

Svar: Hehe så härligt när barnen vaknar tidigt 😍🙈
Sofia Werlin

Alice

Kommentar postad den

Veckorna går alldeles för fort 😱 nu ska vi snart hem ju 😢

Svar: Ja går så galet fort 😬😩
Sofia Werlin

Kommentera här